Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sanctum 3D – dych berúce dobrodružstvo inšpirované skutočnými udalosťami

Sanctum 3D
Sanctum 3D

Producent James Cameron, tvorca filmov Titanic a Avatar nám predvedie ďalší krok vo vývoji 3D. A bude to krok veľmi nebezpečný – dostane nás do najkrajšieho, no najmenej dostupného jaskynného systému na svete !

Špičkový potápač Frank McGuire (Richard Roxburgh) sa už niekoľko mesiacov  venuje prieskumu jaskýň Esa´ ala v južnom Pacifiku, keď ho tu jedného dňa zastihne tropická búrka, pri ktorej je východ z jaskýň nečakane zatopený vodou. Frank i jeho tým, zahrňujúci sedemnásťročného syna Josha (Rhys Wakefield), finančníka Carla Hurleya (Ioan Gruffudd), jeho priateľku Victoriu (Alice Parkinson) a bláznivého Georga (Dan Wyllie), sú nútení ukryť sa hlboko v jaskynných dutinách a pokúsiť sa nájsť cestu von zložitým podvodným labyrintom. I keď aj tu platí, že nádej zomiera posledná, nevyhnutne sa natíska otázka: Existuje vôbec cesta von?  A pokiaľ áno, dokážu v sebe nájsť toľko fyzických i psychických síl, aby ju našli?
    
Film sa nakrúcal na Zlatom pobreží v Queenslande a v jaskyniach v južnej Austrálii. Pri nakrúcaní boli okrem iných použité 3D techniky, ktoré boli pôvodne vymyslené pre priekopnícky Avatar. 3D kamerový systém Jamesa Camerona, prispôsobený na použitie v extrémnom prostredí, tak divákom sľubuje dych vyrážajúcu výpravu k podvodným útesom a do najskrytejších kútov jaskynného sveta.

Sanctum v kinách od 24. marca iba v 3D.

Viac info o filme nájdete na www.bontonfilm.sk
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu