Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slováci si vybrali najlepší cider na trhu: Za odmenu si môžu vychutnať dve novinky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky, Thinkstock)

BRATISLAVA - Leto sa blíži, cítime to všetci plnými dúškami. Ľudia si chcú užívať krásne počasie, netreba však pritom zabúdať na pitný režim. No a čo sa hodí k jari viac ako ľahký drink, napríklad cider. Fanúšikov poteší novinka, ktorú v slepých testoch Slováci označili za najlepšiu.

Kingswood totiž prinesie na trh dve nové príchute. Po úspechu klasickej verzie budú môcť spotrebitelia ochutnať aj verzie Dry a Rosé. Suchší variant Kingswood Dry osloví tých, ktorí majú radi suché a polosladké vína. Má o 40 % menej cukru ako Kingswood Original a vďaka tomu lepšie vynikne aróma zeleného jablka.

Kingswood Rosé vyniká naopak osviežujúcou chuťou a výraznou vôňou červeného jablka. Nové verzie cideru budú môcť spotrebitelia ochutnať od apríla. Kingswood ako jediný z dostupných ciderov na Slovensku neobsahuje žiadne chemické konzervanty, umelé arómy, sladidlá alebo farbivá, teda je vhodný aj pre celiatikov.

Slováci si vybrali najlepší
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky, Thinkstock)

Spotrebitelia si od apríla budú môcť okrem 0,4 l fľašky kúpiť Kingswood aj v plechovke s objemom 0,33 l. Plechovky budú balené v 4-packoch, čo je výhodnejšie a tiež praktickejšie balenie pre spotrebiteľov. Kingswood je špecifický aj tým, že je akoby pripravený na mieru pre chuťové poháriky Slovákov. Potvrdili to aj tzv. slepé ochutnávky. V doteraz uskutočnených dvoch takýchto testoch Kingswood skóroval najlepšie medzi cidermi na Slovensku.

Viac o téme: JarCider
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu