Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mikuláš prišiel so Snehulienkou, ale aj s čertom

Zobraziť galériu (6)
"Doniesol som deťúrencom samé sladkosti a radosť, ktorá sa potom prenáša z ich iskrivých a žiadostivých očí aj na nás dospelých," vraví tradičný obdarúvač najmenších Š. Gerža (57)...

ROŽŇAVA - Bolože to radosti! Svätý Mikuláš včera obšťastnil aj rožňavských škôlkarov. Štefan Gerža sa v prestrojení vydal na konskom záprahu do ulíc už 29. raz. Deti mali z jeho návštevy nesmiernu radosť.

"Doniesol som deťúrencom samé sladkosti a radosť, ktorá sa potom prenáša z ich iskrivých a žiadostivých očí aj na nás dospelých," vraví tradičný obdarúvač najmenších Š. Gerža (57), ktorý na mestskom úrade pracuje na odbore školstva. Bradu si lepiť nemusí, vlastnú si nechal iba dostatočne narásť a prikrášlil ju bielymi temperkami. Za tie dlhé roky sa vraj zmenilo iba málo: "Z deda Mráza som sa akurát premenoval na Mikuláša. Sladkosti sú však stále rovnako sladké a vždy všetkých potešia," dodal Mikuláš. Sprevádzali ho aj bosorka, čerti, vrana, macko či zajko so snehulienkou. Zlé postavičky z rozprávok však prišli len na ukážku, lebo všetky deti z miestnych materských škôl vraj boli po celý rok veľmi dobré!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu