Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mamička trojčiat ide domov!

KOŠICE - Nesmierna radosť zavládne dnes v rodine Leškovcov z Košíc. Mamička teraz už päťmesačných trojčiat Aničky, Barborky a Dorotky sa po vážnych komplikáciách zotavila do takej miery, že ju prepustia do domáceho liečenia! Život Moniky (33) pritom visel doslova na vlásku. Košickí lekári otvorene hovoria o veľkom zázraku!

Manžel Štefan (38) i príbuzní však prežívali muky. Takmer beznádejný stav pacientky komplikovali zriedkavé problémy priepustnosti ciev a opuch pľúc. Monika bola od pôrodu (17. mája) až 103 dní v umelom spánku a náročnú dialýzu jej robili 53 dní!

"Konečne budeme spolu! K normálnemu životu však máme ešte dosť ďaleko," teší sa a zároveň zostáva realistom otec Štefan. Na prvý prírastok do rodiny - a hneď trojnásobný - čakal dlhých 11 rokov. Aj preto sa nevie dočkať dnešnej chvíle zvítania s manželkou doma.

O deti Leškovcov sa počas hospitalizácie mamy vo FN L. Pasteura v Košiciach stará ich teta Helena v neďalekých Valalikoch. Trojčatá rastú ako z vody a majú sa k svetu. Mamička ich v nemocnici videla už niekoľkokrát, ale doma všetkým nesmierne chýbala. Otec sa teraz musí poriadne obracať. Už dlhšie je na maródke, a deti pritom potrebujú plienky, mlieko... Kto by chcel pomôcť rodine Leškovcov, môže prispieť na číslo účtu v UniBanke s názvom Leško 7312322/1200.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu