Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Poznáme výhercov súťaže s filmom Prázdniny v Provence!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Bontonfilm)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. pre vás pripravili súťaž o vecné ceny s motívom filmu Prázdniny v Provence.

Kamaráti, letné lásky a Prázdniny v Provence. Leto neskončilo, zábava trvá. Herecká trojica Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek predĺžia divákom v kinách letnú sezónu a prázdniny v novej komédii režiséra Vladimíra Michálka Prázdniny v Provence. Na plátne sa teda znova zíde herecká trojica z úspešnej zimnej komédie Padesátka, tentoraz v letnej atmosfére pri mori s chuťou a vôňou sladkého Francúzska.

Hoci to miestami… no dobre, tak dosť často nebude až také idylické, ako by sa podľa názvu zdalo, zaručujeme pravú, nefalšovanú provensálsku atmošku. Celý film sa natáčal priamo v Provence, v mestečku Six-Fours-les-Plages, ležiacom na pobreží medzi Marseille a Nice. „Máloktorý český štáb sa s filmom pozrie do Cannes, my sme si to tam obzreli pre istotu už počas natáčania. Mali sme to nedaleko a pre filmárov išlo o povinný výlet,“ smeje sa producent filmu Vojtěch Frič. Štáb aj herci strávili mesiac spoločne v dome na juhu Francúzska, a napriek tomu, že sa plnil natáčací plán, letná atmosféra spojená s geniom loci sa prelínala s tou filmovou.

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať po 1 filmovom balíčku, pričom každý obsahuje pánske a dámske tričko s motívom filmu.

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Kde sa v skutočnosti natáčala komédia Prázdniny v Provence?

  1. v Marseille
  2. v Nice
  3. v Six-Fours-les-Plages   
 

                                                                     

Výhercovia:

Andrea H., Komárno

Gabriela K., Nitra

Miroslav P., Levice

Blahoželáme!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu