Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme výhercov súťaže s MARGOT originálnou kuchárskou knihou!

Nestlé Zobraziť galériu (4)
Nestlé (Zdroj: Nestle)

Topky.sk v spolupráci so spoločnosťou Nestlé a milovanými tyčinkami MARGOT pre vás pripravili súťaž o originálne kuchárky Pečieme s MARGOT.

V roku 2014 oslávila MARGOT svoje narodeniny a k tomuto výročiu ju fanúšikovia obdarovali darčekom. Na facebookový profil zasielali svoje obľúbené recepty s tyčinkou MARGOT a práve sedemdesiat najlepších receptov spomedzi nich nájdete v tlačenej knihe Pečieme s MARGOT. Každý jeden recept v kuchárke reprezentuje práve jednu pomyselnú sviečku na narodeninovej torte.

Patrí medzi vaše koníčky pečenie a radi skúšate nové recepty? Nechajte sa inšpirovať sedemdesiatimi jedinečnými receptami z novo vydanej knihy Pečieme s MARGOT. Kniha je výberom tých najlepších osvedčených receptov na pečenie s  MARGOT, tyčinkou s kokosovou príchuťou, ktoré pochádzajú z kuchýň slovenských a českých fanúšikov. Každý recept, ktorý tu nájdete, je teda dielom skutočných milovníkov tyčinky MARGOT, ktorá výborne osvieži nejeden sladký dezert. 

Kuchárska kniha MARGOT je nepredajná, preto ju môžete vyhrať len v čitateľských súťažiach alebo sa ju môžete pokúsiť získať na faceboookovom profile tyčinky MARGOT.

Zapojte sa do súťaže a piati z vás môžu vyhrať túto originálnu kuchársku knižku.

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Aké jubileum oslávila tyčinka Margot?

A/ 50

B/ 70

C/ 90

Výhercovia:

Antonia Kovárová, Bratislava

Marek Fuzak, Púchov

Emilia Adamovská, Sučany

Martina Hanečáková, Hozelec  

Monika Vnučková, Trenčín

Blahoželáme! 

 

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu