Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Darujte najštýlovejšie nákupy!

Darujte najštýlovejšie nákupy!
Darujte najštýlovejšie nákupy!

Urobte svojim blízkym cez Vianoce radosť. Aupark Bratislava Vám ponúka jedinečný spôsob ako prekvapiť i potešiť zároveň svoju rodinu, priateľov alebo kolegov. Recept na úspech je veľmi jednoduchý – volá sa darčeková karta.

Vkusný dizajn darčekovej karty ocenia ženy i muži. Navyše, kartu  je možné doplniť aj o osobné venovanie, ktoré stačí vpísať do vyznačenej kolónky. Darček v štýle platobnej karty, ponúka majiteľovi možnosť nákupu podľa jeho uváženia, a to vo výške od 10 do 150 eur. Majiteľ/-ka karty si môže  dopriať bohatý nákup vo všetkých obchodoch centra. Limitovaný nie je ani počet nákupov.

Navyše, tohtoročné  vianočné nákupy v bratislavskom Auparku  spestria aj nové obchodné značky, ktoré prichádzajú ruka v ruke s  prebiehajúcou  trojročnou obnovou centra.  Vianočným šopoholikom sa tak ponúka skutočne bohatý výber darčekov. Svojich blízkych je možné potešiť i jedinečnými kúskami oblečenia módnej značky Rich & Royal, ktorá v bratislavskom Auparku otvorila svoju jedinú pobočku v rámci Česka a Slovenska. Radosť urobí aj darček z novootvorených obchodov Reserved, Peak Performance, Aeronautika alebo Hello Kitty.

Viac informácií o darčekovej karte nájdete tu: http://www.aupark-bratislava.sk/W/do/centre/darcekova-karta.

Naša výherná karta má hodnotu rovných 100 eur!

Zapojte sa do súťaže a urobte sebe alebo svojim blízkym bohaté Vianoce. Stačí odpovedať na jednoduchú otázku a možno práve vy sa stanete šťastným výhercom karty.

Koľkými spôsobmi sa dá zistiť zostatok peňazí na darčekovej karte Aupark?

1) 2

2) 3

3) 4

Výherkyňa: Simona Živická   Bratislava

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu