Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pivovar Zubr varí skutočne kvalitné české pivo

Pivovar Zubr varí skutočne kvalitné české pivo Zobraziť galériu (8)
Pivovar Zubr varí skutočne kvalitné české pivo (Zdroj: Zubr)

Odpovedajte ako prvý a správne na súťažnú otázku počas „šťastnej pivnej hodinky“ v daný deň od 11.-13. decembra a vyhrajte balík pív ZUBR v hodnote 50€!!!

Sledujte, kedy sa článok so súťažnou otázkou zobrazí na titulnej strane. Počas jednej šťastnej hodiny budete môcť posielať odpovede na uvedenú emailovú adresu. Súťažiaci, ktorý v daný deň a v uvedenú „šťastnú pivnú hodinku“ pošle správnu odpoveď ako prvý vyhrá balík pív ZUBR v hodnote 50 eur. Správnu odpoveď nájdete v článku.

Pivo je jedným z tradičných a zároveň stále najpopulárnejších nápojov v strednej Európe. Aj vďaka tomu ho v každom štáte varí niekoľko desiatok pivovarov – od nadnárodných gigantov až po minipivovary. Každý má tak na výber z niekoľkých desiatok druhov piva. Ako však rozpoznať skutočné dobré, chutné a kvalitné pivo?

Aj keď je chuť každého človeka iná a zvyk je železná košeľa, môžu pri výbere toho pravého piva napovedať najmä ocenenia z rôznych degustačných súťaží. Ak získa pivovar prestížne ocenenie opakovane, máte záruku, že Vaša voľba je správna.

Pivovar ZUBR je držiteľom mnohých ocenení zo súťaží hodnotených odbornou pivovarníckou komunitou. Za posledných dvadsať rokov je dokonca najoceňovanejším pivovarom v Českej republike a pýši sa titulom pivovar dvadsaťročia. Pravidelne, niekoľko rokov za sebou je oceňovaný ZUBR Classic, ďalej ZUBR Premium a v posledných dvoch rokov aj pivo ZUBR Gold. To získalo v oboch posledných ročníkoch Zlatého poháru PIVEX titul Absolútny víťaz a Pivo roka. Výnimkou nie je ani nealkoholický ZUBR Free. Ten sa v prestížnej degustačnej súťaži České pivo 2013 stal víťazom kategórie nealkoholických pív. O tom, že konkurencia je skutočne veľká, svedčí aj počet prihlásených pív. O umiestnenie totiž spolu bojovalo celkom 61 druhov pív rozdelených do 5 kategórií.

Okrem najrôznejších prestížnych ocenení bol pivu ZUBR Classic udelený certifikát KLASA, ktorým sa označujú tie najkvalitnejšie potravinárske a poľnohospodárske výrobky z českej produkcie. Vďaka logu umiestnenému na obale piva majú zákazníci istotu, že si vyberajú skutočne kvalitný výrobok.

Taktiež pivá ZUBR Classic svetlý a tmavý, ZUBR Gold a ZUBR Premium – môžu používať označenie „České pivo“. Táto ochranná európska známka bola ustanovená najmä preto, aby chránila tradíciu českého pivovarníctva, kvalitu piva a predchádzala vzniku napodobenín, ktoré by sa za české pivo mohli vydávať a zneužívať tak jeho renomé.

Základ úspechu piva Zubr spočíva v tradičnom spôsobe jeho výroby. Zubr sa varí klasickým spôsobom za použitia kvalitných českých surovín a pivovarníckych kvasníc. Pri jeho výrobe sa vychádza z klasickej receptúry, vďaka ktorej vyniká pivo typickou arómou, dobrou chuťou a adekvátnou horkosťou. Poctivé postupy vo výrobe sa potom pochopiteľne odrážajú na kvalite piva.

Podmienky súťaže:

1. Súťaž prebieha počas troch dní od  11. do 13. decembra 2013

2. Súťažiaci, ktorý počas šťastnej hodinky odpovie správne na súťažnú otázku ako prvý, získa balík pív ZUBR v hodnote 50 €.

3. Šťastnú hodinku spustíme od 11. do 13. decembra v čase od 8.00 - 18.00 hod.

4. Odpovede posielajte na emailovú adresu zubrsutaz@gmail.com

5. Do tejto súťaže sa môžu zapojiť len osoby staršie ako 18 rokov

www.zubr.cz

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu