Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme víťazov vstupeniek na talkshou Sedem bez záruky s Vacvalovou a Lasicom!

Súťaž prebieha v termíne od 10.01.2013 (06:00:00) do 16.01.2013 (23:59:59)
Súťaž prebieha v termíne od 10.01.2013 (06:00:00) do 16.01.2013 (23:59:59) (Zdroj: Peter Frolo)

Chcete naživo vidieť a počuť Vacvalovú, Feldekovú, Lasicu a Leška? Populárna talkshow Sedem bez záruky, známa z televíznych obrazoviek, totiž vyráža na turné po Slovensku a vy môžete byť pri tom! Obľúbení glosátori a atraktívny hudobný hosť vás budú zabávať v Žiline, v Trnave, v Piešťanoch, v Nitre a v ďalších termínoch možno práve vo vašom meste!

Aj vy sa môžete stať aktívnou súčasťou unikátneho humoristického programu Sedem bez záruky! V show predvedú britký humor a skvostné komentáre Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško. Sedem bez záruky mieri do divadiel a kultúrnych domov  v Žiline, v Trnave, v Piešťanoch a v Nitre. Moderátorkou talkshow bude Elena Vácvalová, ktorej Sedmička prirástla k srdcu!

„Veľmi sa teším. Ako sa to zvykne hovoriť?! Keď nemôže prísť Mohamed k hore, musí ísť hora k nemu... A to je možnosť, ktorú rozhodne stojí za to využiť! V prípade Sedmičky celkom určite!“ Teší sa Elena Vácvalová.

Podľa moderátorky to bude oproti štúdiu neporovnateľný rozdiel!

Je to ako by ste konečne mohli niekomu napísať list, a nie iba telegram! Nemusíte tak šetriť ani časom, ani slovami, čo je veľmi oslobodzujúce. A nezanedbateľný rozdiel je aj v tom, že v divadle pred vami sedia diváci, ktorí prišli za vami dobrovoľne a rovnako dobrovoľne spolupracujú!“ moderátorka Elena Vácvalová.

Nenechajte si ujsť  neopakovateľné  postrehy a vtipné komentáre v programe Sedem bez záruky! Stretneme sa 28. januára v Dome odborov Žiline, 29. januára v Dome kultúry v Trnave, 23. februára v Dome umenia v Piešťanoch a 24. februára v Aule Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre. Stačí ak odpoviete na súťažnú otázku:

Ako sa program Sedem bez záruky volal počas vysielania v televízii?

       1. Sedem
       2. Sedem s.r.o.
       3. Sedmička

Správna odpoveď:  2 

Výhercovia súťaže:

Ivana Ondrejková, Šaľa
Martin Rezníček, Žilina
Renáta Mihálová, Moravské Lieskové

GRATULUJEME!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu