Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Košická milionárka Nora Mojsejová: Opäť na obrazovke?!

Nora Mojsejová zatiaľ zmluvu s TV Markíza nepodpísala. Zobraziť galériu (7)
Nora Mojsejová zatiaľ zmluvu s TV Markíza nepodpísala.

BRATISLAVA - Kontroverzná podnikateľka Nora Mojsejová (48) sa zrejme už čoskoro znovu objaví v televízii. V pripravovanej soft reality show TV Markíza by sa mala ujať kresla porotcu a ako odborníčka rozhodovať o tom, kto pôjde nakupovať do mekky svetovej módy - talianskeho Milána.

Výstredná milionárka si s repčíkovcami síce zatiaľ definitívne „netľapla“, no podľa informácií Nového Času je dohoda na spadnutie. „Neoficiálne sme s Markízou rokovali, no do 10. decembra som si nechala čas na rozmyslenie. Všetko bude závisieť od formátu a, samozrejme, od financií. Sú za nami výsledky, preto to nebude lacné,“ potvrdila Mojsejová zámer Markízy zaradiť ju po niekoľkých mesiacoch opäť do svojej vysielacej štruktúry.

A o čom vlastne celý program bude? „Je to o tom, ako sa ženy obliekajú a ako dokážu nakupovať,“ načrtla princíp relácie hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. V polhodinovom televíznom zostrihu by sa malo niekoľko žien pokúsiť minúť do dvoch hodín istý finančný obnos na nákup šiat a módnych doplnkov. V nakúpených veciach predstúpia pred porotu, ktorú by mali tvoriť štyri osobnosti zo slovenského šoubiznisu. Okrem Nory Mojsejovej údajne aj módny návrhár Fero Mikloško, speváčka Dara Rolins a Zuzana Liptáková a tí budú rozhodovať, ktorá dáma sa dokázala najlepšie zladiť. Šesť finalistiek sa potom zúčastní medzinárodného finále v Miláne, kde budú za rovnakých podmienok súťažiť s víťazkami z iných štátov. Či však do porotcovských kresiel zasadne takéto kvarteto, je zatiaľ otázne. Pri konečnom rozhodnutí budú mať posledné slovo, ako inak, finančné podmienky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu