Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Strach v Markíze: Padajú prvé hlavy!

Zlatica Puškárová: „Vôbec som netušila, že sa pán Rusko chystá predať svoj podiel v Markíze.“
Zlatica Puškárová: „Vôbec som netušila, že sa pán Rusko chystá predať svoj podiel v Markíze.“

BRATISLAVA - Markízu čaká personálne zemetrasenie! Nikto si už nemôže byť ničím istý! Strach cítiť z rozhovorov zamestnancov aj z rozpačitého správania moderátorov v samotných reláciách.

Zatiaľ sa všetci snažia tváriť statočne a prehru si nepripúšťajú! Kto však zmenu vlastníckych pomerov nakoniec „ustojí“ a kto pôjde von? Včera padli prvé veľké ryby! Kto bude ďalší?

Jedným z hlavných dôvodov chystaného prepúšťania má byť údajná prezamestnanosť. Zvláštny na celej veci je však predovšetkým fakt, že mnoho „verných“ sa o predaji Ruskovho podielu a zmene pomerov dozvedeli až z médií.

O šokujúcej informácii netušila dokonca ani spravodajská hviezda televízie Zlatica Puškárová: „Vôbec som netušila, že sa pán Rusko chystá predať svoj podiel v Markíze.“ Väčšina zamestnancov sa napriek všetkému zatiaľ tvári hrdinsky. „Nervozitu necítim. Neviem, aká je situácia v Markíze, pretože dnes nie som v práci,“ objasnil nám cez hlasný smiech Daniel Krajcer a sebavedomo dodal: „Nevnímam veci tak dramaticky ako vy. Ja nebudem špekulovať, pokiaľ nemám na stole fakty.“

Svojho blízkeho spolupracovníka podporila aj navonok vysmiata Zlatica Puškárová: „Situácia nie je až taká dramatická, akoby sa mohlo zdať. Ja nezvyknem špekulovať, ja pracujem. Odchodu z Markízy sa nebojím. A ak by som náhodou odišla, mám výborné posudky, na ktorých môžem stavať.“

Ohrozenie zatiaľ necíti ani miestami až priveľmi angažovaná Alena Kuišová: „Nemám sa prečo báť. Robím si len svoju robotu.“ Sebavedomými, ale viac-menej neurčitými vyjadreniami na zmenu pomerov včera nešetrili ani Hospodárová, Pročko či Rozboril, ktorí Ruska otvorene podporovali v predvolebnej kampani 2002. „Ja si verím, o svoju robotu sa nebojím, som lojálny voči ľuďom a nemám s nikým problém,“ dodal včera sucho Pročko. Štýl vyjadrenia však zmenila Ďurianová, ktorá doteraz hovorila o Paľkovi Ruskovi ako svojom objaviteľovi: „Na to sú tu kompetentní, ktorí tieto zmeny budú riešiť.“ Podľa našich informácií však odchod hrozí nielen „malým rybám“. Už čoskoro si možno kanceláriu vyprace generálny riaditeľ Repčík. Šéf spravodajstva Višváder odstúpil z funkcie už včera, podobne sa zariadila aj Viera Rusková, a šéf centra spravodajstva a publicistiky Stanislav Pavlík sa od stredy venuje riadeniu športového spravodajstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu