Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prvé FOTO z Norinej šou: Mojsejovú zahrnuli luxusom!

Nora Mojsejová pri nakrúcaní. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová pri nakrúcaní.

BRATISLAVA – Vo veľkom štýle! Nora Mojsejová (52) má už za sebou prvé nakrúcanie spojené s jej novou šou Šéfka. Upútavky, ktoré majú prilákať ľudí na kastingy, vznikali v poriadnom luxuse.

Prípravy v plnom prúde! Ako sme už informovali, Nora Mojsejová bude mať čoskoro vlastnú šou. „Televízia Joj prinesie v jarnej časti sezóny opäť niečo nové. Spúšťame formát  americkej reality šou s názvom Šéfka,“ potvrdil naše informácie hovorca Jozef Gogola.

Dokonca už prebehlo aj prvé nakrúcanie. Išlo najmä o zábery do upútaviek, ktorými bude Nora lákať ľudí do svojej relácie. Ako inak, zábery vznikali v poriadnom luxuse - v priestoroch päťhviezdičkového bratislavského hotela. Kamery snímali Mojsejovú aj v prezidentskom apartmáne, kde stojí jedna noc 5 500 eur! Samozrejme, nechýbalo ani parádne auto, ktorým sa Košičanka priviezla pred prepychový hotel. 

Zrejme aj vidina takéhoto luxusu osloví potenciálnych záujemcov, ktorí sa prihlásia na kastingy. Tentoraz však Nora nebude mať záujem o „exotov“ ako pri šou Mojsejovci. Uchádzači totiž musia preukázať aj svoje ekonomické schopnosti. „Prihlásiť sa môže každý, kto si trúfa uchádzať sa o pozíciu manažéra módnej značky Nory Mojsejovej za garantovaný ročný kontrakt v hodnote sto tisíc dolárov,“ povedal nám Gogola. Najznámejšia obyvateľka Pereša sa teda vráti na obrazovky naozaj vo veľkom štýle.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu