Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mojsejová útočí na Čechy: Máte sa načo tešiť!

Hosťom Jana Krausa bude aj Nora Mojsejová. Zobraziť galériu (5)
Hosťom Jana Krausa bude aj Nora Mojsejová.

KOŠICE/PRAHA – O kontroverznej podnikateľke Nore Mojsejovej (52) je už dávno známe, že má poriadne podrezaný jazyk. Jej pikantné vyjadrenia pozná na Slovensku už každý. Ako to však dopadne, keď si blondínka otvorí ústa v susedných Čechách?

Ako sme zistili, začiatkom februára sa v talkšou Jana Krausa objaví svojrázna Nora Mojsejová. Účinkovanie v tejto relácii však nie je pre podnikateľku žiadnou novinkou. Komik ju už totiž hostil pred piatimi rokmi, vtedy spoločne s manželom Braňom. Ako tentokrát dopadne stretnutie dvoch ostrieľaných rečníkov? Dostane český moderátor Košičanku do úzkych? „Keď sme tam boli v roku 2006, tak to bolo skôr opačne. To sa môže stať aj teraz. Je málo ľudí, ktorí zvládnu dar reči mojej manželky,“ poznamenal hudobník.

V spomínanej talkšou bola nedávno hosťom aj speváčka Eva Máziková, ktorú Mojsejová vôbec nemá v láske. Preto Braňo nešetril kritikou na adresu jej vystúpenia: „Bol to vyslovene ukážkový príklad afektovaného správania sa plného pretvárok. Stačilo sa pozrieť do obecenstva – to vôbec nereagovalo. Každý čakal, kedy už jej pasáž skončí. U nás sa tomu hovorí, že tam bola iba do počtu.“

O svojej polovičke však hudobník nepochybuje. „Nemôže sa stať, že pri Norike bude viaznuť debata," povedal. Ako sme sa tiež dozvedeli, manželia pocestujú za Krausom spoločne. A vyzerá to tak, že ani Braňo nezostane v úzadí. „Riešim s produkciou, či tam s kapelou niečo zaspievam, možno to stihneme dať dokopy," dodal.    



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu