Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Odhalenie! Mojsejovej nová reality šou: Nora šéfuje Čechom a Slovákom!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA – Opäť na televíznych obrazovkách! Topky.sk vypátrali, že kontroverzná podnikateľka Nora Mojsejová (52) bude mať čoskoro vlastnú reality šou. Tá sa nebude vysielať iba na Slovensku, ale aj v Čechách! Projekt nesie názov Šéfka. Prípravy sú už v plnom prúde, kastingy sa pravdepodobne začnú už tento týždeň.

Ako sme sa dozvedeli od nášho dobre informovaného zdroja, Nora Mojsejová prišla v sobotu z Košíc do Bratislavy. V hlavnom meste ju čakali pracovné povinnosti. V prezidentskom apartmáne luxusného päťhviezdičkového hotela nakrúcala upútavky k pripravovanému projektu s názvom Šéfka. Predlohou mu je úspešná americká reality šou.

„Je pravda, že sme boli v hoteli ubytovaní. Viac sa však k tejto téme nebudem vyjadrovať,“ tajil akékoľvek detaily o vznikajúcom projekte Braňo Mojsej. Ten sprevádzal svoju polovičku na ceste do Bratislavy.

O čom to bude?

Reality šou by sa mala na obrazovkách Jojky a Primy objavovať od marca do júna. Princíp celého projektu je založený na tom, že Košičanka zadá každý týždeň skupine súťažiacich úlohu, ktorú potom musia splniť. Napríklad, že jej pripravia honosnú narodeninovú oslavu, na ktorú budú môcť minúť len určitý objem peňazí. Súťažiaceho, ktorý to spacká, Nora vyhodí.

V rozhodovaní budú Mojsejovej pomáhať ešte dve známe tváre. Ich identita sa však zatiaľ prísne tají. Pre víťaza je pripravená výhra v podobe ročného pracovného kontraktu na manažérskom poste.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu