Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To je dekolt, vážení! Kim Kardashian vystavila telo bohyne!

Kim Kardashian je v plavkách hriešne sexi Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian je v plavkách hriešne sexi

LOS ANGELES – Sexbombu v sebe nezaprie! Hoci americká kráska, Kim Kardashian (30), s hmotnosťou lieta ako na hojdačke, formu do plaviek vždy zvládne na jednotku. Dôkazom je jej najnovší záber – polonahá a s výrazným líčením zvádza ako nikdy predtým. Už opäť má totiž krivky na zabitie!

Drina v posilňovni sa vyplatila! To, že sexi tridsiatničku v losangelských uliciach najčastejšie stretnete v obtiahnutých legínach a v športovom tope, očividne nie je dielom náhody. Zdá sa totiž, že záujem o jej sporo odeté telo stále neutícha. Veď Kim si svoju kariéru vybudovala práve na postavičke v tvare presýpacích hodín – a o zákazky núdzu rozhodne nemá!

Sýtočervený rúž, dymové tiene, veľké okrúhle náušnice a bronzová pokožka. Zdá sa vám takýto styling príliš umelý? Zachránia to bujné vnady a dokonale ploché bruško! Vyšportovaná tmavovláska sa totiž za svoju aktuálnu formu hanbiť rozhodne nemusí. V čiernych plavkách typu monokiny totiž vyzerá doslova na zožratie!

O provokatívny záber sa Kim, ako to už u nej býva zvykom, podelila so svojimi fanúšikmi sama od seba prostredníctvom sociálnej siete Twitter. „Čas fotenia!“ napísala ako komentár k fotografii. Neodpustila si však ani provokatívnu výzvu: „Príliš sexi na tweetovanie?“ Jej prehnaným sebavedomím sa však nedajte pomýliť, aj Kim má totiž svoje komplexy. „Nepovažujem sa za takú sexi, ako si každý myslí. Som oveľa neistejšia, ako by sa ľudia domnievali. Ale len kvôli hlúpym maličkostiam,“ prezradila nedávno.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu