Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Herca Edwarda Furlonga zatkli: Priblížil sa k vlastnej žene!

Edward Furlong
Edward Furlong

LOS ANGELES - Amerického herca Edwarda Furlonga v utorok ráno zatkli, pretože sa priblížil na menej ako 100 yardov k svojej manželke, čo má súdnym rozhodnutím zakázané.

Tridsaťtriročný herec, ktorý sa objavil napríklad vo filme Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991) alebo Kult hákového kríža (1998) je momentálne v rozvodovom konaní s Rachael Bella. Zákaz priblíženia porušil v decembri, keď sa k nej priblížil na menej ako 50 yardov.

Výšku kaucie stanovili na 75-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 58-tisíc eur). Furlonga diváci najbližšie uvidia v slovenských kinách 27. januára, kedy bude mať premiéru akčná komédia The Green Hornet (2011). Okrem neho si v tejto snímke zahrali Seth Rogen, Cameron Diaz, Jay Chou alebo Tom Wilkinson.

Tridsaťtriročný Furlong spoznal Bellu počas nakrúcania nezávislej akčnej snímky Jimmy and Judy (2006). Vzali sa v apríli 2006. Okrem spomínaného filmu s Furlongom sa Bella objavila napríklad v horore Kruh (2002). O rozvod herečka požiadala vlani v júli. Ako dôvod v žiadosti uviedla "neprekonateľné rozdiely" a požaduje spoločné opatrovníctvo ich syna Ethana Pagea Furlonga, ktorý sa narodil v septembri 2006.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu