Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V roku 2010 perlil viceprezident, pápež aj misska

Pápež Benedikt XVI.
Pápež Benedikt XVI. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Osobnosti aj "osobnosti" tento rok opäť perlili. Mariah Carey by chcela byť chudobným Afričanom, ale bez múch, tréner Weiss poriadne naložil slovenským novinárom. Islamský duchovný sa zase zamyslel nad pôvodom zemetrasení.

"Idem preč, vy buzeranti vyjeba ..." (Tréner slovenských futbalistov Vladimír Weiss ukončil tlačovú konferenciu po prehre svojho tímu na majstrovstvách sveta s Paraguajom 0:2).

"Vždy, keď vidím v televízii tých chudobných ľudí z Afriky, rozplačem sa. Najradšej by som si to s nimi vymenila a bola chudobná ako oni, ale bez tých múch, špiny a všetkého toho okolo." (Speváčka Mariah Carey)

"Je to kurevsky veľká vec." (Americký viceprezident Joe Biden šepkal chválu prezidentovi Barackovi Obamovi po schválení kľúčovej zdravotnej reformy; mikrofóny to ale zachytili)

"Veľa žien, ktoré sa neobliekajú zdržanlivo, ... zvádza mladých mužov na scestie, kazia ich cudnosť a šíria v spoločnosti cudzoložstvo, ktoré zvyšuje počet zemetrasení." (Teheransky imám, ajatollah Kásim Sádigí)

"Pamätám sa, že mi niekto hovoril, aby som hlasoval, ale nepovažoval som to za vhodné vzhľadom na to, v akom stave som bol." (Britský poslanec Mark Reckless, ktorý sa pri zasadnutí opil)

"V niektorých prípadoch, keď je zámerom znížiť riziko infekcie, to však môže byť (použitie prezervatívov) prvý krok na ceste k inej, humánnejší sexualite." (Pápež Benedikt XVI vôbec po prvýkrát pripustil možnosť použitia prezervatívu proti vírusu HIV)

"Najlepší dar je byť dobrá dcéra pre moju matku. To je najlepší darček, keď som dostala svoju matku." (Miss Slovensko Anna Amenová na súťaži Miss Universe v angličtine príliš nezaperlila)

"Pri všetkej úcte k ženám, zaoberať sa reformami, to nie je práca pre ne." (Mykola Azarov, predseda ukrajinskej vlády)

"Ten útok zorganizovali isté sily vo vnútri americkej vlády s cieľom pomôcť upadajúcej americkej ekonomike a s cieľom obnoviť kontrolu USA nad Blízkym východom v záujme záchrany sionistického režimu." (Iránsky prezident Mahmúd Ahmadínedžád o pozadí útokov na USA z 11. septembra 2001 rečnil na pôde OSN v New Yorku)

"Musíme zostať s našimi severokórejskými spojencami." (Prerieknutie niekdajšie kandidátky na post viceprezidentky USA Sarah Palinovej ku konfliktu medzi Severnou a Južnou Kóreou)

"Byť ministrom spravodlivosti je jednoduché. Musím si pamätať len dve frázy, ktoré môžem použiť, kedykoľvek keď nemôžem nájsť odpoveď. Jedna je:" Nebudem komentovať jednotlivé prípady ", a druhá: "Záležitosť riešime v súlade so zákonom a na základe dôkazov." (japonský minister spravodlivosti Minoru Janagida toľko vtipkoval, až musel rezignovať)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu