Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Schudnutia roku 2010: Tieto kočky si odtŕhali jedlo od úst!

Catherine Zeta Jones, Tori Spelling a Tara Reid Zobraziť galériu (8)
Catherine Zeta Jones, Tori Spelling a Tara Reid

LOS ANGELES – Kilá išli poriadne dole! Ručičku na váhe si v šoubiznise mnoho ľudí spája s úspešnou kariérou, a tak niet divu, že ani v roku 2010 o chudnúce celebrity naozaj nebola núdza. Ktorým z nich zhodené kilá prospeli a ktorým, naopak, uškodili?!

 

 

 

Schudnutia roku 2010: Tieto
Zobraziť galériu (8)
Kelly Osbourne: Z bacuľky bez vkusu elegantná dáma!
Kde sú tie časy, keď sa Kelly Osbourne (26) mohla pochváliť peknými pár kilami navyše? Dcéra známeho rockera začala chudnúť už v roku 2009 a tento rok sa jej podarilo postavu ešte vylepšiť. Konečne nemá problém ani s pózovaním pred fotografmi: „Odkedy som schudla, som si oveľa istejšia svojím telom pred objektívom.“ Na jednej z reklám si dokonca zapózovala takmer nahá – a naozaj sa nemá začo hanbiť. So zhodenými kilami Kelly zmenila aj svoj štýl a z mladej rebelky sa zmenila na elegantnú dámu. Len tak ďalej, Kelly!
Schudnutia roku 2010: Tieto
Zobraziť galériu (8)
Jennifer Hudson: Postavička ako lusk!
Herečku Jennifer Hudson (29) si mnoho ľudí dodnes spája s kyprejšími tvarmi. Pravda je však už celkom iná. Jennifer si totiž vstúpila do svedomia a po pôrode svojho prvého dieťaťa, syna Davida, na sebe začala poriadne makať. A výsledok naozaj stojí zato! Ako však sama herečka priznala, jej myseľ sa ešte celkom nezladila s telom. „Vždy, keď mi predavačky v obchode núkajú veľkosť šesť alebo štyri, pomyslím si: 'O čo sa to snažíte?'“ Nuž, Jennifer, už je to tak – tvoja nová postava skrátka nemá chybu!
Schudnutia roku 2010: Tieto
Zobraziť galériu (8)
Tara Reid: Zo sexice vychudnutý kostlivec!
Všetky jej obliny sú fuč! Hoci americká herečka Tara Reid (35) nikdy nepatrila ku kyprejším kráskam, jej súčasná postava doslova vyráža dych. S vychudnutým telom totiž ani zďaleka nepripomína sexi tridsiatničku. Jej hlava je v porovnaní s telom priveľká, a to veru nie je nič príťažlivé. Žeby opäť prepadla zákernej anorexii? Nebolo by to prvý krát. Problémy s touto chorobou už mala – po rozchode so snúbencom, dídžejom Carsonom Dalym. Tara, čo tak nájsť si poriadneho psychoterapeuta?!
Schudnutia roku 2010: Tieto
Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie: Jej vychudnuté ruky hovoria za všetko!
Toto má byť sexi? Herečka Angelina Jolie (35) si vybudovala svoju slávu najmä na svojej zvodnej postave. Jej sexi krivky sú však už minulosťou! Angelina je po dvoch pôrodoch chudšia ako kedykoľvek predtým a najnevábnejšie sa jej stratené kilogramy prejavili práve na rukách. Tie kvôli vystúpeným žilám pripomínajú skôr paže stareny ako svetoznámej sexbomby. Angelina, nechceš sa trochu najesť?!
Schudnutia roku 2010: Tieto
Zobraziť galériu (8)
Danielle Loyd: Pózovala nahá už dva mesiace po pôrode!
Opäť zvodná a hriešne sexi! Pri pohľade na jej krivky len ťažko uveriť, že tieto fotografie vznikli len jedenásť týždňov potom, čo Danielle (27) porodila syna Archieho – jej štíhle nohy a plné prsia však hovoria za všetko! Počas tehotenstva síce pribrala zdravých 13 kilogramov, tie sú však už dávno fuč. „Chcem schudnúť na 57 kíl, takže ešte mám čo formovať. Ale so svojím telom som spokojná a cítim sa sexi,“ povedala. Nuž, nám sa zdá, že tvoja postava je dokonalá už teraz!
Schudnutia roku 2010: Tieto
Zobraziť galériu (8)
Catherine Zeta Jones: Nohy ako špáradlá!
Na vine nie je len Michaelova choroba! Hoci by sa mohlo zdať, že za útlu postavu herečky (41) nesie zodpovednosť skôr trápenie ako diéty, nie je to celkom tak. S chudnutím totiž Catherine začala už dávnejšie. Hrozivo tenké nohy, ktoré jej vytŕčali spod kabáta predviedla už začiatkom roku. Zodpovednosť za stratené krivky zrejme nieslo jej vražedné pracovné tempo a nabitý program v spojení s návratom na dosky, ktoré znamenajú svet.
Schudnutia roku 2010: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)
Tori Spelling: Jej telo pripomína múmiu so silikónmi!
Kosti obalené papierom! Tak vyzerá postava herečky Tori Spelling (37), ktorá sa preslávila vďaka seriálu Beverly Hills 90210. Jej postava aj po dvoch deťoch pripomína trinásťročné dievča, ktoré ešte len čaká na zaoblenie svojich tvarov. Situáciu nezachraňujú ani jej umelé prsia. Práve naopak, popri jej vychudnutej postave pôsobia úplne neprirodzene. Keď Tori počuje kritiku na svoju postavu, má po ruke celkom originálnu výhovorku. Schudla vraj preto, že prekonala prasaciu chrípku. Doslova kosť a koža však bola už aj predtým a isté je, že sa priberať zrejme nechystá!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu