Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Teri Hatcher v súkromí: Pozrite, vyzerá ako upratovačka!

Teri Hatcher za dverami domova o seba príliš nedbá Zobraziť galériu (15)
Teri Hatcher za dverami domova o seba príliš nedbá

LOS ANGELES – Od svojej seriálovej postavy má poriadne ďaleko! Herečku Teri Hatcher (46) poznáme ako vždy krásne upravenú ženu. Bez dobrého oblečenia a mejkapu má však od hviezdy ďaleko. Veď vyzerá ako šesťdesiatnička, ktorá si privyrába upratovaním!

Spoznali by ste ju?! Herečka Teri Hatcher na Vianoce nelenila a poriadne sa obracala v kuchyni pri príprave kulinárskych dobrôt. Zatiaľ čo jej pochúťky vyzerali naozaj lákavo, o samotnej herečke sa to určite povedať nedá. V okuliaroch so širokým rámom, s mastnými vlasmi a v rozgajdanom odeve mala od krásky poriadne ďaleko!

Samotnej brunetke sa však jej nový výzor zrejme naozaj páči. Fotografie totiž na svoju Facebook stránku zavesila sama – a na niektorých vyzerá veru naozaj zúfalo. Jednou z nich je určite tá, na ktorej vynáša smeti – bez mejkapu vyzerá strhano, a ani ružová čelenka jej účes nezachránila. „Áno, smeti si vynášam sama,“ napísala pod ňu. Účes, ktorý predviedla na ďalšom snímku, jej zase pridal aj dve desaťročia. Teri, na „pinetky“ sa vykašli, veď ešte nemáš šesťdesiat!

Odchádza zo seriálu, kašle na imidž?! Herečka, ktorá sa do povedomia divákov dostala najmä vďaka postave Susan Meyerovej v seriáli Zúfalé manželky, po siedmich rokoch končí. O výpoveď požiadala sama a tvorcovia jej vyjdú v ústrety. Časť štábu je však jej rozhodnutím rozčarovaná. „Niektorí členovia štábu sú z Teri sklamaní, zdá sa im, že šou, ktorá oživila jej kariéru, teraz ponecháva len tak svojmu osudu,“ prezradil interný zdroj. Teri, ale starať sa o seba môžeš, aj keď už v seriáli nebudeš!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu