Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vášnivý farár z Vtákov v tŕní: Homosexualitu skrývajte... Ako ja!

Richard Chamberlain v úlohe náruživého farára - v skutočnosti gay Zobraziť galériu (3)
Richard Chamberlain v úlohe náruživého farára - v skutočnosti gay

LOS ANGELES – Náruživosť a bozky so ženou? To veru nemusí! Reč je americkom hercovi Richardovi Chamberlainovi (76), ktorý celé desaťročia lámal srdcia dámam pri televíznych obrazovkách. Na staré kolená však vyšiel s pravdou von. Zatĺkal, že je na chlapov... A radí to aj ostatným!

Ako citlivý doktor Kildare, či náruživý otec Ralph de Bricassart – v takých podobách si vyslúžený herec získal kedysi priazeň miliónov žien. A hoci sa v legendárnom seriáli Vtáky v tŕní nevyhol milostným scénam s krásnou Meggie Cleary O'Neill, v skutočnom živote by o ňu ani len nezakopol. Celé roky sa totiž zaujíma len o mužov!

Richard svoju sexuálnu orientáciu priznal až v roku 2003, pričom sám tvrdí, že by to tak urobil znova. Podľa jeho názoru totiž v tomto smere treba byť sebecký a zaryto mlčať. Inak by sa vraj k úlohám, ktoré ho preslávili, nikdy nedostal!

„Napriek všetkým úžasným pokrokom, ktoré sa podarili, hovoriť o homosexualite je v našej extrémne zavádzajúcej spoločnosti pre herca stále nebezpečné,“ nechal sa vitálny dôchodca počuť v rozhovore pre gay magazín The Advocate. Ako ďalej dodal, svojim rovnako orientovaným kolegom odporúča to isté, čo počas kariéry spravil sám – všetko zatajiť: „Osobne, neradil by som áčkovému hercovi-gayovi, aby s tým vyšiel von.“ Načrtol totiž, že úplná integrácia homosexuálov má aj v šoubiznise od reality poriadne ďaleko: „Prosím, nepredstierajme, že sme všetci nádherne a slastne prijatí.“ Zdá sa teda, že Richard na jeseň života chytil druhý dych – šírenie osvety za práva gayov má zatiaľ pevne v rukách!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu