Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To je ale kyslý výraz! Na homosexuála Rickyho Martina sa vrhla žena!

Homosexuál Ricky Martin si na bozky od žien nepotrpí, práve naopak Zobraziť galériu (7)
Homosexuál Ricky Martin si na bozky od žien nepotrpí, práve naopak

SAN JUAN – Bozky od nežnejšieho pohlavia mu nie sú ani trochu po chuti! Odkedy portorický spevák, Ricky Martin (38), verejne priznal svoju sexuálnu orientáciu, pred ženami sa viac nepretvaruje. Pozrite, ako ho vyviedla z miery náruživá pusa od fanúšičky – zatváril sa poriadne znechutene!

Prižmúrené oči a nekonečná chvíľa tŕpnutia! To všetko prezrádzala tvár latino hviezdy v istom kníhkupectve, keď emócie na uzde neudržala nadšená fanúšička. Tá bez akejkoľvek prípravy chopila situáciu pevne do rúk – doslova. Schmatla Rickyho hlavu do dlaní a pritisla mu pery na líce. Na jeho tvári by ste však nadšenie hľadali iba ťažko. Takéto prejavy náklonnosti od žien mu totiž už rozhodne nevoňajú!

Aj napriek tomuto, pre speváka nepríjemného, incidentu v spomínanom obchode vládla výborná atmosféra. Ricky totiž rozdával podpisy do výtlačkov svojej čerstvej knihy, ktorá mu vyšla hneď v dvoch jazykoch – angličtine a španielčine. Čitatelia si tak môžu vyberať z verzie s názvom Ricky Martin Me alebo Ricky Martin Yo.

Martin vyšiel s pravdou o svojej homosexualite von len v marci tohto roka. Nedávno dokonca v americkej šou Extra prezradil, že je šťastne zaľúbený, identitu svojho milenca ale odhaliť zatiaľ nemieni. Do budúcna má však veľké plány – už teraz pomýšľa na svadbu a cíti sa v tomto smere veľmi diskriminovaný: „Chcem mať túto možnosť. Platím dane. Ako to, že ostatní ľudia môžu uzatvárať manželstvá a ja nie?“ Ako sám dodal, po troške na tom sám pracuje. Či sa mu podarí dosiahnuť zmenu v domácej legislatíve, ukáže až čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu