Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vulgárny Nicolas Cage: Rev a oplzlé nadávky priamo na ulici!

Nicolas Cage Zobraziť galériu (8)
Nicolas Cage

BUKUREŠŤ – Tvrdý chlap na obrazovke, tvrdý chlap aj naživo! Herec Nicolas Cage (46) zjavne nepatrí medzi mužov, ktorí majú len hrubú šupku a mäkké jadro. Pri návšteve nočného klubu sa totiž rozzúril ako býk – a svoje pocity dal najavo naozaj každému!

Scéna ako z filmu! Obyvatelia rumunskej Bukurešti majú za sebou poriadne rušnú noc. A o hurhaj v jej uliciach okolo piatej ráno sa nepostaral nik iný ako svetoznámy herec Nicolas Cage. Čo bolo príčinou vulgárneho výbuchu umelca, zatiaľ zostáva záhadou. Isté však je, že bol rozčúlený naozaj poriadne. „Nasadnite do auta a choďte preč. Ja pre česť aj sku*vene zomriem. Sku*vene zomriem hneď teraz,“ vrieskal.

Podľa záberov sa zdá, že ho nahnevali traja pri ňom stojaci ľudia – dve ženy a jeden muž. Tí sa ho síce snažili upokojiť, ale jediným výsledkom ich námahy boli Nicolasove nadávky typu „ty ku*va“! Trvalo niekoľko minút, kým sa hercovým vlastným bodyguardom podarilo dostať ho do auta a odviesť od miesta incidentu.

Nicolas je v Bukurešti pracovne, natáča tam svoj nový film Ghost Rider: Spirit Of Vengeance. V nočnom klube sa bol zabávať práve so svojimi kolegami z natáčania. Zdá sa však, že všetko dopadlo inak, ako by si predstavoval. Po rušnej noci sa totiž Nicolas zaradil k hysterickým a vulgárnym hercom ako Christian Bale. Ten pre zmenu nevyberane vynadal kameramanovi. Chlapci, nechcete sa začať venovať joge alebo budhizmu?!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu