Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Krásna tehuľka: Bruško zarovno nosom, no štýlová aj na zápase!

Penélope Cruzovej tehotenské bruško veľmi pristane Zobraziť galériu (16)
Penélope Cruzovej tehotenské bruško veľmi pristane

LOS ANGELES – Na zábavu si nájde čas vždy! Hoci španielskej hviezde, Penélope Cruz (36), do pôrodu zostáva už len pár dní, spoločnosti sa nevyhýba. Nevydesí ju dokonca ani dav ľudí či tlačenica – zápas obľúbeného tímu si dokáže vychutnať aj vo vysokom štádiu tehotenstva!

Veľké bruško nie je prekážkou! Týmto heslom sa v poslednom období riadi tehotná tmavovláska, ktorá svoj temperament nezaprela ani počas Vianoc. Namiesto domáceho leňošenia si včera s manželom Javierom Bardemom vyrazila na basketbalový zápas tímu Los Angeles Lakers. Nalíčená, s rozpustenými lokňami a v ležérnej košeli však rozhodne nepôsobila zanedbane. Penélope, ako tehuľka si rozkošná!

Hoci sa na prvý pohľad zdá, že herečka zvláda tehotenstvo ľavou zadnou, nie je to celkom tak. Búrlivá vlna hormónov sa totiž na jej správaní odráža pravidelne – a niekedy je to s ňou vraj na nevydržanie. „Penélope je strašne mrzutá, vytočí sa pri každej maličkosti,“ posťažoval sa na ňu blízky zdroj v bulvárnom plátku National Enquirer.

Aby to však bolo fér, treba dodať, že herecká hviezda si svoju náladovosť aspoň prizná. Výhovorkou jej pritom nie je nič iné, ako skoncovanie s fajčením. „Vždy sa za svoje výstupy ospravedlní a zo svojej kolísavej nálady obviňuje to, že sa vzdala cigariet,“ prezradil zdroj. Zaujímavosťou je, že práve cigarety boli pôvodcom nesváru medzi manželmi. Javier totiž svojej polovičke prisľúbil, že prestane fajčiť s ňou. Nakoniec sa však ukázalo, že to boli len prázdne slová!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu