Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Tehuľka Penélope Cruz: O zvodné krivky nepríde – vďaka sestre!

Sestry Penélope a Mónica Cruzové Zobraziť galériu (11)
Sestry Penélope a Mónica Cruzové

LOS ANGELES – Byť v piatom mesiaci a natáčať pritom pokračovanie filmového trháku? Žiadny problém, ak máte niekoho, kto za vás pri chúlostivých záberoch zaskočí. Takto si to zariadila, napríklad, herečka Penélope Cruz (36) – veď so sestrou je na nerozoznanie!

Zle si to načasovala! Španielska herečka nosí pod srdcom plod spoločnej lásky a jednej vášnivej noci so svojím manželom, Javierom Bardemom (41). Žiaľ, spravila tým škrt cez rozpočet tvorcom štvrtého pokračovania Pirátov z Karibiku. V tejto úlohe by mala byť dokonalá a zámerom filmu sa jej zaobľujúce bruško veľmi nehodí. Našlo sa však riešenie, ktoré potešilo obe strany. Tvorcovia sa tešia, že nemusia prepisovať scenár a Penélope bude mať vo filme o tri roky mladšie telo!

Ako vajce vajcu – presne tak sa podobajú sestry Cruzové jedna na druhú. Mladšia Mónica (33) je tiež herečka, ale jej úloha nebude spočívať v hereckých vlohách. Svojej sestre bude robiť dablérku, čiže si „zahrá“ len jej telo. Príroda to totiž zariadila tak, že vyzerajú nielen ako dvojičky, ale majú neuveriteľne podobnú postavičku. Pre Mónicu však úloha dablérky to pravé orechové rozhodne nie je. Sama patrí v Španielsku k veľmi populárnym herečkám, brány Hollywoodu sa jej však zavreli pre veľmi zlú angličtinu!

Penélope tak ostane vďaka sestre horúcim lákadlom štvrtého pokračovania úspešného filmu. Sama priznala, že čím je staršia, tým si viac vychutnáva hereckú profesiu. Predtým ju brala ako liek na svoju rozorvanú dušu. „Odmietam už brať túto prácu ako terapiu a čím viac nad tým rozmýšľam, nie je to veľmi úprimné a nie je to ani o hraní,“ prezradila v rozhovore  pre Interview Magazine.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu