Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šokovaný Usher: Dostal kopanec priamo do hlavy!

Usher Zobraziť galériu (5)
Usher (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Au, to muselo bolieť! Keď si spevák a lámač ženských sŕdc spevák Usher (32) pozval na pódium svoju obdivovateľku, čakal všeličo. Namiesto objatí, bozkov či nadšenej hystérie však prišlo čosi celkom iné – kopanec rovno do hlavy!

Bude mať na hlave poriadnu hrču! Spevákovi Usherovi sa pri koncerte v Madison Square Garden dobrota nevyplatila. Počas piesne Trading Places si k sebe na pódium veľkodušne pozval jednu zo svojich obdivovateliek, ba dokonca jej dovolil, aby si naňho ľahla. Čo však vyzeralo ako splnenie najodvážnejších dievčenských snov nakoniec pripomínalo skôr nočnú moru. Keď sa obdivovateľka chcela otočiť Usherovi tvárou v tvár, nedala nohu dostatočne vysoko - a spevák utŕžil do hlavy poriadnu ranu opätkom!

To bola hanba! Mladá černoška sa okamžite začala zaskočenému Usherovi ospravedlňovať a hladkať mu tvár. Ten síce prestal na chvíľu spievať, nezdalo sa však, že by mal nejaké väčšie zranenie. Dokonca si na margo celej situácie zažartoval: „V posteli to hráme natvrdo... Kopeme jeden druhého do tváre a všetko to ostatné.“

Usher momentálne cestuje po štátoch v rámci svojho OMG Tour. Ako je vidieť, nevyhýbajú sa mu rôzne nehody. Okrem utŕženého kopanca mu narobili poriadne problémy aj klebety o jeho nevere. Práve tento problém vraj stál za odložením koncertu vo Virginii – Usher sa mal tak pohádať so svojou priateľkou, manažérkou a maskérkou v jednej osobe Grave Miguel, že nezvládol prípravu na svoju šou. V poslednej dobe sa mu jednoducho lepí smola na päty!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu