Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Utrápená Vanessa Paradis: Milenec Depp z nej robí chodiacu múmiu!

Vanessa Paradis pre krízu v partnerskom živote vyzerá čoraz vyčerpanejšie. Zobraziť galériu (5)
Vanessa Paradis pre krízu v partnerskom živote vyzerá čoraz vyčerpanejšie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jej krása sa vytráca! Hoci Vanessa Paradis (39) aj pred prahom štyridsiatky patrila k oslnivým dámam, dnes pripomína skôr krehkú bábiku bez života. Jej súkromím totiž otriasla kríza s dlhoročným milencom Johnnym Deppom (48). Pozrite, ako z nej problémy v láske vysávajú všetku energiu.

Trápi sa ako nikdy! Aspoň tak vyznievajú čerstvé zábery Vanessy Paradis, ktorá si tento týždeň odskočila do istej hollywoodskej kaviarne po dva nápoje a pečivo. Maskovala sa síce klobúčikom a slnečnými okuliarmi, pozornosti paparazzov však neušla. Jej útla figúra a takpovediac „priesvitná“ pokožka bola priam neprehliadnuteľná.

Francúzska kráska je vo vzťahu s Johnnym Deppom od roku 1998. Za tento pomerne dlhý čas mu stihla porodiť dve deti, pričom aj bez sobášneho listu tvorili jednu z najharmonickejších rodín v šoubiznise. Minulý rok sa však objavili informácie, že žijú oddelene a ich spoločná budúcnosť je ohrozená. Tieto fámy len nedávno poprel samotný hollywoodsky Casanova v denníku The Sun: „Klebety nie sú pravdivé. Absolútne sa nezakladajú na pravde.“

Napriek jeho slovám ale vlna špekulácií neutícha. Povráva sa totiž, že Johnny sa zapozeral do sexi kolegyne Amber Heard, ktorou sa zblížil počas nakrúcania ich spoločnej snímky Rumový denník. Dvojica už údajne absolvovala spoločný výlet do Las Vegas privátnym lietadlom. Niet sa preto čo čudovať, že Vanessa chradne a z jej niekdajšieho sexepílu zostáva už iba tieň. K partnerovi ju pravdepodobne ešte stále viaže silné puto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu