Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Johnny Depp sa vrhol na milenku: Aha, to sú ale sexi nohy!

Johnny Depp s o 23 rokov mladšou snúbenicou Amber Heard Zobraziť galériu (11)
Johnny Depp s o 23 rokov mladšou snúbenicou Amber Heard (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Dokonale mu pomotala hlavu! Zatiaľ čo dlhoročný vzťah s matkou svojich detí Johnny Depp (50) do manželstva nedotiahol, o desaťročia mladšiu milenku Amber Heard (27) už stihol požiadať o ruku. A city k nej neváha predvádzať ani pred davom nadšených paparazzov. Uchvátili ho jej odhalené nohy vo vysokom rázporku?

Už je jasné, čím ho očarila! O lámačovi ženských sŕdc spoza veľkej mláky je známe, že dlhých štrnásť rokov tvoril pár s modelkou a herečkou Vanessou Paradis. Tá mu síce priviedla na svet až dve ratolesti, no do manželského chomúta ho nedotlačila. Jej miesto nečakane prebrala mladučká Amber Heard, ktorá na včerajšej premiére thrilleru Three Days to Kill (Tri dni na zabitie) všetkým prítomným vyrazila dych – fotografom aj samotnému Johnnymu Deppovi.

Hoci sa snúbenci doteraz v spoločnosti ruka v ruke často nepretŕčali, po zoficiálnení svojej romance zrejme trochu pookriali. O prekvapenie sa postaral predovšetkým americký Casanova, ktorý svoju milovanú vybozkával na líca. Čudovať sa však tomuto gestu vonkoncom nemožno. Amber totiž vytasila ženské zbrane v priliehavých šatách vrátane hlbokého výstrihu a sexi nôh. Čerešničkou na torte sa stala zvodne rozstrapatená hriva a zmyselne narúžované pery v sýtočervenej farbe.

Atraktívna blondínka si v spomínanej snímke strihla rolu agentky FBI, ktorá jej podľa vlastných slov padla ako uliata. „Radšej budem strieľať zo zbrane a zachránim dievča alebo chlapíka či budem nenávidená, než by som mala byť roztomilá, ľúbezná a sladká,“ prezradila Amber v jednom z rozhovorov. Aj ona tak potvrdila nepísané herecké pravidlo, že roly drsňákov a zloduchov sa stvárňujú podstatne jednoduchšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu