Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pariškovej nový vzťah: Prehovorila o svojej láske!

Parišková prehovorila o svojej láske. Zobraziť galériu (7)
Parišková prehovorila o svojej láske.

BRATISLAVA – Zamilovaná až po uši! Moderátorka Aneta Dočekalová - Parišková (37) prežíva najkrajšie chvíle od doby, čo sa jej narodil syn Danielko (2,8). Dôvodom jej šťastia je nová láska. Jojkárka sa zamilovala do Kanaďana Marka Sedlmaira. Čo prezradila topkám o ich vzťahu?

Aneta Parišková už niekoľko mesiacov randí so sympatickým Kanaďanom. Ich láska už dospela do štádia, že blondínka svojho exotického priateľa Marka Sedlmaira vzala do spoločnosti. Príkladom môže byť aj nedávna módna prehliadka, ktorej sa dvojica zúčastnila. To, že sú do seba obaja zaľúbení, videl na akcii každý.

Jojkárka pre topky.sk prezradila, že to bola láska na prvý pohľad. „Stretli sme sa v hotelovom výťahu,“ povedala nadšene Aneta. Dôkazom toho, že to dvojica myslí vážne, je aj to, že spolu chcú tráviť Vianoce. „Určite áno, budeme spolu v Košiciach,“ povedala s úsmevom.

Ich láske prajú aj Pariškovej najbližší. „Rodičom je veľmi sympatický. No základ je, že si obaja želajú, aby sme boli ja a Danko šťastní,“ dodala spokojne jojkárska moderátorka. Snáď je Mark ten správny muž, ktorý ju urobí konečne šťastnou.

Ako spomína Aneta Parišková na svoje detstvo? Čítajte TU.

Sledujte TOPKY TV: Parišková o svojej novej láske!



AnetaP_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu