Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Parišková na móle: Milenec ju hltal pohľadom!

Aneta Parišková s milencom Sedlmairom. Zobraziť galériu (23)
Aneta Parišková s milencom Sedlmairom.

BRATISLAVA - Prvýkrát spolu na verejnosti! Moderátorka Aneta Dočekalová – Parišková (37) sa v piatok večer zúčastnila charitatívnej prehliadky šperkov. Na akciu ju prišiel podporiť aj jej nový priateľ Mark Sedlmair. Ten zo svojej polovičky nespustil zrak.

Aneta Parišková je opäť šťastná a zaľúbená. Dôvodom je jej nová láska, ktorú pred pár dňami ukázala po prvýkrát v spoločnosti. Marka vzala na prehliadku šperkov, ktoré odprezentovala spolu s ďalšími piatimi dámami z nášho šoubiznisu.

Ako sa zdá, exotický mladík z kanadského Ontaria je do jojkárskej moderátorky zamilovaný až po uši. Počas celej prehliadky ju totiž nespustil z očí. Podporiť ju prišiel aj napriek tomu, že si bol vedomý, že si ho budú všetci obzerať.

Pariškovej však robila jeho prítomnosť veľkú radosť. "Som veľmi šťastná,“ prezradila topkám moderátorka. Ako ďalej dodala, jej nová známosť sa pozdáva aj rodine. "Hoci si s ním príliš nepoklebetia, pretože hovorí iba anglicky, páči sa im,“ povedala Aneta. 

Okrem Pariškovej sme mohli na spomínanej prehliadke vidieť predvádzať aj herečku Mirku Partlovú, exfitnesku Zoru Czoborovú, speváčku Mishu, herečku Michaelu Čobejovú a dramaturgičku Gabrielu Drovovú. Pozrite si našu GALÉRIU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu