Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pariškovej nový zajačik: Už si ho dotiahla aj domov!

Vzťah Anety a Marka naberá na obrátkach. Zobraziť galériu (4)
Vzťah Anety a Marka naberá na obrátkach.

BRATISLAVA – Ide to rýchlo! Aneta Parišková (37) nám včera prezradila, že so svojím novým objavom Markom Sedlmairom sa pozná len krátko. Podľa našich informácií však už exotický mladík z kanadského Ontaria navštívil moderátorku niekoľkokrát u nej doma.

Skúpa na slovo! V nedeľu sme priniesli informáciu, že Aneta Parišková je opäť zadaná. Časopis Star už dokonca zaľúbencov aj nafotil. Napriek tomu moderátorka odmieta prezradiť o Markovi akékoľvek bližšie fakty.

Dokonca sa zdráhala potvrdiť aj to, že ide o jej partnera. „Nechcem hovoriť o veciach predčasne,“ povedala nám k svojmu ľúbostnému životu. Na sociálnej sieti Facebook však už hrdo hlási, že je vo vzťahu práve s Markom Sedlmairom.

A mladíka si vodí aj k sebe domov! „Už sa u nej viackrát objavil. Stalo sa aj to, že od nej odchádzal ráno, takže u nej evidentne prespal,“ tvrdí náš zdroj. Podľa toho to vyzerá, že buď tento vzťah rýchlo naberá na obrátkach, alebo nie je až taký čerstvý, ako by sa mohlo zdať.

Napovedalo by tomu aj to, že Parišková sa chce nadobro odpútať od manžela Davida Dočekala. Minulý týždeň opäť podala návrh na rozvod a tentoraz to chce dotiahnuť do konca. Ako nám totiž naznačila, myšlienkam na druhú svadbu sa nebráni. Bude tým vyvoleným práve Mark Sedlmair z kanadského Ontaria?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu