Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Superstaristka Hatalová: Sexuálne hrátky vo vírivke!

Hatalovej  šantenie vo vírivke Zobraziť galériu (6)
Hatalovej šantenie vo vírivke

BRATISLAVA – Polonahé telá, šampanské a orgie! Speváčka Natália Hatalová (20) sa teda nezdá. Prinášame vám pikantné zábery, na ktorých sa oddáva radovánkam v spoločnosti neznámeho páru.

V Natáliinom prípade sa však nejedná o žiadne súkromné video, ktoré sa nedopatrením dostalo na verejnosť. Bývalá superstaristka sa na tieto odvážne scény nechala nahovoriť v rámci pripravovaného jojkárskeho seriálu Aféry.

Podľa našich informácií si Hatalová v seriáli z prostredia súdnej siene zahrá jednu z dcér rozvádzajúcich sa rodičov, ktorých stvárnili herci Dušan Cinkota a Dagmar Bajnoková. Jedným z dôkazových materiálov ich súdneho sporu je práve toto šteklivé video.

Tvorcovia seriálu sľubujú, že postupnou rekonštrukciou prípadu sa začnú odhaľovať intímne fakty zo života rodiny. A ako sa môžete presvedčiť na videu, o tomto tvrdení niet pochýb! V spomínanej vírivke si totiž s "dcérou" Natáliou užívala aj jej seriálová mama. Ako to celé dopadne? To sa dozviete v prvej časti seriálu Aféry, ktorú si môžete pozrieť už dnes večer v televízii Joj.

VIDEO: Pikantné zábery z vírivky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu