Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Presladená Eva Mendes: S tými volánmi to prehnala!

Eva Mendes vo výbere outfitu šliapla vedľa Zobraziť galériu (6)
Eva Mendes vo výbere outfitu šliapla vedľa

LOS ANGELES – Ako malé dievčatko! Tak sa asi chcela cítiť herečka Eva Mendes (36), keď si vyberala šaty na filmová festival v Marakéši. A podarilo sa. V šatách zdobených množstvom volánov však pripomínala skôr nastrojenú dedinčanku ako štýlovú hviezdu!

Množstvo volánov, žlté flitre a mašlička k tomu! Tak sa na Mezinárodnom filmovom festivale v Marakéši predviedla Eva Mendes. Jediné, čo ju zachránilo pred úplnou potupou, bola jej sexi postava a zvodná tvár. Šaty neurčitej ružovej farby, ktoré mala na sebe, by totiž mali doslova zakázať!

Takto slávnostne sa herečka vystrojila na predávanie ceny za najlepší krátky film. Nuž, ak jej išlo o to, aby nechala vyniknúť radšej šaty výherkyne namiesto tých svojich, jej zámer vyšiel na jednotku. Čo sa to s inokedy štýlovou krásavicou stalo!?

Exotická Latinskoameričanka má momentálne veľa práce, a tak jej asi na výber oblečenia nezostáva veľa času. Promuje totiž svoj najnovší film The Other Guys, v ktorom si zahrala s Willom Ferrelom. Herec pritom nezaprel svoj zmysel pre humor a na margo Evy prezradil: „Keď ju vidíte zoči-voči, nie je až taká krásna...v podstate je obyčajný priemer,“ obul sa do svojej filmovej partnerky. „Keby ste sedeli vedľa nej v autobuse, asi by ste si ju ani nevšimli.“ Ktovie, či sa na tomto vtipe zabáva aj samotná Eva!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu