Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Banášovej nová úchylka: Čím kratšie, tým lepšie!

Banášová v minisukničkách. Zobraziť galériu (11)
Banášová v minisukničkách.

BRATISLAVA – Všetko čo máš, ukáž! To si zrejme po moderátorke Marianne Ďurianovej (33) pospevuje už aj Adela Banášová (30). Tá sa totiž v poslednej dobe promenáduje v televíznych programoch v extrémne krátkych sukničkách.

Odhaľuje sa! Moderátorka zábavných programov Adela Banášová v poslednom období výrazne zmenila svoj šatník. Môže za to aj jej neustála účasť v televíznych šou, kde sa pred kamery musí postaviť vždy v inom outfite. Zaujímavé však je, že sa na obrazovkách objavuje v čoraz kratších sukničkách, ktoré si v minulosti obliekala skôr výnimočne. 

Zisťovali sme preto, či si Banášová šaty vyberá sama, a prečo je takmer vždy oblečená v mini. „Adelu oblieka stylistka, ktorá ju dobre pozná a vie, čo sa jej hodí. Snaží sa, aby vynikli jej prednosti a využíva aj to, že má dlhé nohy a štíhlu postavu. Vďaka tomu vyzerá dobre aj v outfitoch, ktoré si môže dovoliť obliecť len máloktorá žena,“ prezradil nám zdroj z televízie Markíza. Treba uznať, že Banášová vyzerá naozaj sexi. Veď posúďte sami. Fotografie v minišatách nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu