Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Prvé stretnutie Adely a Tomáša od rozchodu: Stres a návrhy na vzťah!

Adela Banášová a Tomáš Bezdeda si pri stretnutí dali aj pusu. Zobraziť galériu (10)
Adela Banášová a Tomáš Bezdeda si pri stretnutí dali aj pusu.

BRATISLAVA – Rozpačitá schôdzka! Dnes večer bude hosťom v šou Adely Banášovej (30) jej bývalý priateľ Tomáš Bezdeda (24). Podarilo sa nám zistiť, že išlo o ich prvé bližšie stretnutie odvtedy, čo ukončili vzájomný vzťah. Ako túto netradičnú chvíľu zhodnotili bývalí milenci?!

Zaspomínali si na staré časy! Adela Banášová a Tomáš Bezdeda sa videli takmer po troch rokoch. Zhruba toľko totiž uplynulo od vtedy, čo sa ich cesty rozišli. Od začiatku roka 2008 neboli v príliš intenzívnom kontakte. Všetko sa však zmenilo nedávno, keď bývalý superstarista prijal pozvanie do talkšou svojej expartnerky.

V programe sa nevyhli ani téme vzájomného spolužitia, pričom nevynechali detaily. A práve milé spomienky zrejme ovplyvnili konanie glosátora Mateja Sajfu Cifru. Ten totiž uprostred rozhovoru žiadal Adelu a Tomáša, aby sa pobozkali. „Udobrite sa! Prečo ste sa rozišli?!“ zakričal na nich, pričom sa snažil tváriť nešťastne.

„Rátal som s tým, že Sajfa sa o niečo také bude pokúšať,“ poznamenal na adresu spomínaných poznámok Bezdeda. Návrat k Banášovej si však nevie predstaviť. To potvrdil aj slovami: „Absolútne nemá vyznám to riešiť.“ Ako ďalej zo spevákových vyjadrení vyplýva, stretnutie s bývalou láskou bolo rozpačité. „Z oboch strán tam bolo trošku stresu, ale prebiehalo to bez nejakých zvláštnych emócií,“ uzavrel Bezdeda.

Adela komentovala fakt, že mala za hosťa svojho expartnera, stroho: „Bolo to milé kamarátske stretnutie.“ Zrejme jej vo väčšej zhovorčivosti bránilo to, že už dlhšiu dobu žije s tanečníkom Petrom Modrovským, pre ktorého by rozoberanie tejto témy nemuselo byť práve príjemné.

VIDEO: Tomáš Bezdeda bol hosťom v šou Adely Banášovej.



Adela_2klipy_out


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu