Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Banášová skončila: Nahradí ju Tina!

Tina je možnou náhradou za Adelu Banášovú. Zobraziť galériu (5)
Tina je možnou náhradou za Adelu Banášovú.

BRATISLAVA – Hľadajú náhradu! Ako sme na topkách informovali v utorok, už je isté, že Adela Banášová (30) ďalšiu SuperStar moderovať nebude. Leoš Mareš (34) preto potrebuje inú kolegyňu. Podľa našich informácií je horúcou kandidátkou na tento post speváčka Tina (26), ktorá už robila skúšobné rozhovory v zákulisí Talentmánie.

Zostáva len týždeň! Už budúcu sobotu sa bude v Brne konať prvý výberový kasting do šou Česko Slovenská SuperStar 2. Tvorcovia však kvôli tomu majú vrásky na čele. Musia totiž riešiť moderátorský problém. A to, že Adela Banášová dala tomuto projektu kopačky. Leošovi Marešovi teda urgentne hľadajú kolegyňu.

V súvislosti s tým topky.sk zistili, že Markíza už má horúce kandidátky. Najväčšou favoritkou na zisk moderátorského postu je speváčka Tina! Tá sa podľa našich informácií pohybovala s mikrofónom a kameramanom už na viacerých kolách Talentmánie. „Je to taký test. Markíza ju skúša, či by bola vhodnou moderátorkou SuperStar,“ prezradil zdroj topiek.

Informáciu sme si overovali u samotnej speváčky. Tá nám po neúspešnom telefonáte napísala, aby sme ju kontaktovali prostredníctvom esemes správy. Na položené otázky však odpovedala až o niekoľko hodín, a to tesne po tom, ako sa k téme vyjadrila Markíza. „Už čoskoro prezradíme k SuperStar viac,“ reagovala hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. A krátko po jej odpovedi dorazila aj správa od Tiny. „Nebudem to komentovať,“ napísala stroho.

Zdá sa, že speváčka a štáb pripravovanej šou predsa len spolu niečo „pečú“. Navyše, v Tinin prospech hovorí aj to, že už moderátorské skúsenosti má. Kedysi totiž sprevádzala hudobnou hitparádou Top 10 Joj. Otázkou však zostáva, či sa dokáže zladiť s kolegom Leošom Marešom. Ten je známy tým, že je rád stredobodom pozornosti a svoje moderátorské partnerky dosť utláča.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu