Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vystrašený Kollár: Heringhová plánuje rozšíriť rodinu!

Boris Kollár a Andrea Heringhová Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár a Andrea Heringhová

BRATISLAVA – Pod spoločnou strechou ich bude o jedného viac! Priateľka podnikateľa Borisa Kollára (44), Andrea Heringhová (29), sa pred jojkárskou kamerou preriekla, že chce rozšíriť rodinu o ďalšieho člena.

Dve deti jej nestačia, chce sa starať aj o ďalší prírastok! Andrea Heringhová žije už vyše roka po boku milionára Borisa Kollára. Spolu majú dcérku Saru Zoe. Navyše, bývalá playmate má aj syna Nicka z predchádzajúceho manželstva. Napriek tomu má asi málo starostí. Pred jojkárskou kamerou totiž prezradila, že chce svoju domácnosť obohatiť o nového člena rodiny - psíka.

„Zvieratko ešte nemáme, ale snažíme sa zadovážiť si nejaké. Chcem, aby sme mali malú čivavu, ktorá deťom neuškodí,“ vyhŕkla pred kamerou Andrea. Touto novinkou však svojho partnera príliš nepotešila. Ten iba nechápavo pozeral, zmohol sa  na reakciu: „To počujem teraz prvýkrát, že sa chystá nejaká čivava. Pôjdem to asi rozchodiť.“

Kollár nebol z nápadu svojej partnerky vôbec nadšený. Ako sám tvrdí, je proti tomu, aby boli zvieratá v bytoch. Podobný "psíčkovský" problém už musel riešiť v minulosti s dcérou Ester. „Vedel som si zvyknúť na Cvokyho, to je taká malá čivava, aj keď som bol kategoricky proti tomu. Doma boli strašné rozbroje. Pes musel ísť na dva dni preč, aby som ho neodstránil. Ale keď to prešlo, tak som si ho tak obľúbil, že by som ho nedal za nič na svete,“ tvrdil podnikateľ.

Topky.sk sa snažili zistiť, prečo sa Heringhová rozhodla rozšíriť rodinu a či jej partner už tento fakt strávil. Celý deň nám však brunetka nezdvíhala telefón. Nechajme sa teda prekvapiť, či si s Borisom v blízkej budúcnosti zadovážia psíka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu