Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kollár a Heringhová: Prechádzka s dcérami za 1500 eur!

Boris Kollár s milenkou Heringhovou a dcérami. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár s milenkou Heringhovou a dcérami.

BRATISLAVA – Nešetrí na nich! Podnikateľ Boris Kollár (44) si v sobotu vyšiel na rodinnú prechádzku. Spolu s milenkou Andreou Heringhovou (29), ich dcérou Sarou Zoe a staršou dcérou Ester, sme ich pristihli v uliciach Bratislavy takto luxusne nahodených. Za výbavičku pre ratolesti neváhal milionár utratiť mastnú sumičku.

Dopraje im luxusné a drahé kúsky! Milionár Boris Kollár si svoje dcéry hýčka. Dôkazom môže byť aj víkendová prechádzka, na ktorú sa spolu s nimi vybral. Samozrejme, nechýbala ani partnerka Andrea Heringhová. Rodinka sa prechádzala vyfintená po nábreží Dunaja.

Saru Zoe mamička v sobotňajšie poobedie obliekla do luxusnej Burberry sukničky, ktorá stojí približne 130 eur. Chýbať nesmela drahá značková blúzka. Cena za ňu sa pohybuje na úrovni 90 eur. Malé dievčatko bolo zababušené do bundičky značky Donna Karan NY za približne 100 eur. O pohodlie nožičiek sa jej starali topánky za cca 30 €. Čerešničkou jej detskej výbavičky bol luxusný a moderný kočík v hodnote tisíc eur.

Staršia Ester, ktorú má podnikateľ s expartnerkou Petrou Krištúfkovou, nebola oblečená o nič horšie. Za jej čižmy zaplatil štedrý otecko približne 100 eur. Tepláky spolu s bundičkou mohli podnikateľa vyjsť na 100 eur.

Keď zrátame všetky položky, suma presiahne 1 500 €. Netreba však zabúdať, že ani Boris s Andreou na sebe nešetrili. Keby sme prirátali náklady za ich oblečenie, dostaneme ešte horibilnejšie číslo. Vyparádenú rodinku Borisa Kolára si môžete pozrieť v našej

Kollár a Heringhová: Prechádzka
Zobraziť galériu (6)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu