Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Heringhovej priznanie: Kollár zo mňa spravil zlatokopku!

Oslávenkyňa Andrea Heringhová odmenila Borisa Kollára takouto pusinkou. Zobraziť galériu (17)
Oslávenkyňa Andrea Heringhová odmenila Borisa Kollára takouto pusinkou.

BRATISLAVA - Prekvapila! Súčasná partnerka podnikateľa Borisa Kollára (44), Andrea Herighová (30), oslavovala počas minulého týždňa svoje okrúhle narodeniny. Bývalú playmate medzi množstvom darčekov najviac zaujal ten od otca dcéry Sary Zoe. Pri jeho rozbaľovaní označila samú seba za zlatokopku!

Na oslávenkyňu sa čakalo! Markizácka Smotánka včera odvysielala exkluzívne zábery z narodeninovej oslavy Andrey Heringhovej, ktorá sa nedávno konala v jednom z bratislavských podnikov. Usporiadateľmi boli, ako inak, podnikateľ Boris Kollár a matka jeho zatiaľ posledného dieťaťa. Práve kvôli ratolestiam sa prominentný párik zdržal a medzi pozvaných hostí dorazil s menším oneskorením.

Príchod bývalej playmate všetkých prítomných potešil. V momente sa na oslávenkyňu vrhli. Zasypali ju darčekmi, kvetmi a blahoželaniami. Tmavovláske však úsmev na tvári vyčaril najmä darček od Borisa. Keď zbadala, čo od neho dostala, ironicky poznamenala: „Zlatokopka dostala kabelku!“ A nielen to! Ukázalo sa, že Kollár je naozaj štedrý. Okrem značkovej kabelky jej totiž urobil radosť aj hodinkami. Keď si ich Andrea nasadila na ruku, partnerovi sa slušne poďakovala a odmenila ho bozkom.

Kto každý prišiel Heringhovej zablahoželať? Pozrite si našu GALÉRIU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu