Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kúzelník Nedvěd z Talentu o vysnenej láske Veronike: Neverím jej!

Richard Nedvěd. Zobraziť galériu (41)
Richard Nedvěd.

BRNO – Je na pochybách! Kúzelník a zabávač Richard Nedvěd (27) už počas kastingov do šou Česko Slovensko má Talent všetkým divákom prezradil, že ho trápi nenaplnená láska. Avšak v nedeľu večer, keď v siedmom semifinálovom kole exceloval, sedela po jeho boku vytúžená Veronika. Ako hodnotí sympatický kúzelník svoj nový vzťah?!

Zrazu je všetko inak! Keď začínala talentová šou, Richard Nedvěd neváhal verejne vyjadriť svoje city k dievčaťu menom Veronika. Tá v tom čase o partnerskom vzťahu s ním neuvažovala. Dnes, keď je kúzelník jednou z hlavných hviezd súťaže, ho s úsmevom na tvári sprevádza na každom kroku.

Richard sa v rozhovore netajil tým, že cesta k Veronike bola zložitá. „Začalo sa to asi pred rokom. Ona bola zadaná a nevyšlo to. Potom sme si písali, naposledy pred dvoma týždňami a mne napadlo, že si ju tu pozvem," prezradil kúzelník. Ako ďalej dodal, Veronika sa z účasti na priamom prenose snažia vykrúcať. V piatok sa však už objavila v Brne a spoločne s Richardom vystupovala v dokrútkach. „Prekvapila ma tým, že sa tu objavila. Keďže budem mať narodeniny, bolo to pre mňa také prekvapenie,“ poznamenal nadšene.

Rodák z Prahy sa nepríjemným poznámkam na priateľkinu adresu nevyhol ani v našom online rozhovore. Pri otázke, prečo je blondíka zrazu s ním, poznamenal: „Vraj je to z toho dôvodu, že sa jej páči môj kufrík. Má doma podobný, ako ja. To je asi ten dôvod.“ Nedvěd sa usiloval byť nad vecou. Vyzerá to však tak, že vzťahom si nie je príliš istý. „Neviem, či jej mám veriť,“ uzavrel svoju odpoveď Richard.

Chcete vedieť, ako to na siedmom semifinálovom kole vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

VIDEO: Takto vyzeralo Richardovo vystúpenie v siedmom semifinálovom kole. 

 Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Richardom Nedvědom o jeho vystúpení a vzťahu s Veronikou.



21_11_2010_talent


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu