Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Czoborovej zajačik: Erotické chúťky na verejnosti... Takto ho Zora krotila!

Zora Czoborová sa so svojim zajačikom Andrejom rozhodne nenudí. Zobraziť galériu (19)
Zora Czoborová sa so svojim zajačikom Andrejom rozhodne nenudí.

BRATISLAVA – Je v tom až po uši! Podnikateľka Zora Czoborová (43) si vo štvrtok večer vyrazila po prvýkrát do spoločnosti so svojím mladým priateľom Andrejom (24). Ten túžil brunetku po celý čas objímať, hladkať a bozkávať. Zora však jeho vášeň brzdila!

Mali premiéru! Zora Czoborová sa vo štvrtok po prvýkrát ukázala na verejnosti so svojím novým milencom Andrejom. A hneď to vzali takpovediac "po hlave". Stihli totiž vymiesť rovno dve spoločenské akcie za večer. Na nich mali oči iba pre seba, čo spôsobovalo menší rozruch.

Postarali sa oň najskôr na krste kalendára zvierat z útulku, potom na akcii tanečného páru Štumpfová - Chren, ktorí taktiež uvádzali do života svoj spoločný kalendár. Vzhľadom na to, že prišli Zora a Andrej s miernym oneskorením, pozornosti prítomných hostí neunikli.

Zatiaľ čo sa Katka a Matej vlnili na parkete, Zora a Andrej mali svoj vlastný program. Zamilovane si šepkali do uška vyznania lásky a popritom sa hladkali. Keď však mladík zatúžil ženu svojho srdca pobozkať, stretol sa aj s odporom. Zrejme to podnikateľka nechcela preháňať s prílišným prejavovaním vzájomnej náklonnosti. Ak chcete vedieť, ako vyzerá laškovanie medzi exfitnesskou a jej zajačikom, pozrite si naše video.

Sledujte TOPKY TV: Takto to na krste kalendára Mateja Chrena a Katky Štumpfovej vyzeralo. 

Sledujte TOPKY TV: Erotické chúťky priateľa Zory Czoborovej.



Czoborova_DontTouchThis


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu