Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Czoborová o milencovi: Bude to musieť pretrpieť!

Zora Czoborová a jej partner Andrej. Zobraziť galériu (7)
Zora Czoborová a jej partner Andrej.

BRATISLAVA – Nemá inú možnosť! Zora Czoborová (43) tvorí od leta pár s podstatne mladším Andrejom (24). Hoci sú spolu už niekoľko mesiacov, na spoločenskej akcii sa ešte bok po boku neukázali. Bývalá fitneska však tvrdí, že čoskoro to bude musieť jej partner pretrpieť.

Po tom, čo koncom júla stroskotal trojročný vzťah Zory Czoborovej a podnikateľa Borisa Baligu, sa cvičiteľka vrhla do náručia iného muža. Začala si s dvadsaťštyriročným Andrejom. „Som šťastná a v pohode. Je to fajn, keď cítite, že niekto na vás nielen myslí, ale aj sa stará o to, aby bol váš život v znamení štvorlístka,“ nešetrí Zora slovami chvály na adresu svojej polovičky.

Napriek tomu, že je Czoborová v súkromí so svojím partnerom spokojná, na žiadnej spoločenskej akcii sa zaľúbenci ešte bok po boku neukázali. „No nebránime sa tomu. Verím, že v blízkej budúcnosti sa to napraví,“ ubezpečila topky exfitneska.

Od Zory sme v súvislosti s tým zisťovali, či bude jej partner zvládať zvýšený záujem o svoju osobu. „Je si vedomý toho, že keď pôjdeme do spoločnosti, kde sú médiá, tak to bude musieť nejako pretrpieť. Je však veľmi vyrovnaný a v pohode človek. Myslím si, že to zvládne,“ uzavrela.

Sledujte TOPKY TV: Čo všetko prezradila o svojom partnerovi Zora? Aké majú plány na zimnú dovolenku?



Zora_Czoborova_24_11_2010
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu