Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Czoborovej exmilenec Baliga: Zora ukázala, čo je zač!

Zora Czoborá a jej exmilenec Boris Baliga. Zobraziť galériu (6)
Zora Czoborá a jej exmilenec Boris Baliga.

BRATISLAVA - Našla si za neho náhradu! Exfitneska Zora Czoborová (43) sa len pred necelým mesiacom rozišla po takmer troch rokoch so svojím priateľom, podnikateľom Borisom Baligom (31), a už má za neho náhradu. Topky.sk zisťovali, čo na jej nový vzťah hovorí exmilenec.

Urazená ješitnosť alebo im padol balvan zo srdca?! Vzťah bývalej športovkyne Zory Czoborovej a podnikateľa Borisa Baligu trval takmer tri roky. Pred mesiacom však ich navonok harmonické nažívanie vyvrcholilo v dramatický rozchod.

Príčinou bola údajne ostrá žiarlivostná hádka, ktorá sa odohrala medzi milencami zhruba pred mesiacom. Podľa našich informácií dokonca lietali aj facky! Rozchod bol dramatický aj z toho dôvodu, že sa to celé stalo pred zrakmi priateľov na jednej párty v uzavretej spoločnosti. Baliga sa ihneď po incidente zbalil a od Czoborovej sa odsťahoval. O tejto potýčke ani jeden z nich nechcel hovoriť.

No ani nie mesiac po rozchode sa Zora začala na verejnosti objavovať po boku mladého blondiaka, ktorý je podľa nášho zdroja jej novým milencom. Dokonca bol párik pristihnutý aj na verejknosti, ako si prejavuje zamilované pocity. Exfitneska sa zatiaľ k svojmu novému milencovi, s ktorým už údajne aj býva, nevyjadrila.

Topky.sk však zaujímalo, ako sa na Czoborovej nový vzťah díva exmilenec Boris. Čo hovorí na fakt, že má Zora tak rýchlo  po ich rozchode nového priateľa? „Je mi to jedno. Ukázala verejnosti akurát, čo je zač. Nech si robí, čo chce. Držím palce, nech im to vyjde,“ povedal nám Baliga, ktorý je po troch rokoch opäť slobodný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu