Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Czoborovej prekliate rozchody: Žiarlivosť a agresivita!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová

BRATISLAVA – Impulzívne a bojovné! Také sú, ako sa zdá, rozchody najznámejšej slovenskej exfitnesky Zory Czoborovej (43). Tá sa s oboma svojimi najviac medializovanými partnermi - Žigmundom Pálffym (37) a Borisom Baligom (31), rozišla rovnakým spôsobom. Fackami!

História sa opakuje! Dramatický rozchod spred siedmich rokov opäť ožil. V hlavnej role opäť Zora Czoborová...

V čase, keď úspešný hokejista Žigmund Pálffy a exfitneska Zora Czoborová tvorili pár, pôsobili ako šťastní snúbenci. Brunetka sa za svojou láskou dokonca vtedy odsťahovala do Spojených štátov, ale napriek tomu im päťročný vzťah nevydržal. V roku 2003 sa párik rozišiel. Nasledovala hádka, ktorá skončila potýčkou. Zora vtedy tvrdila, že ju Žigo napadol a dal jej facku, on tvrdil, že to bolo naopak. Vraj ho napadla športovkyňa a dokonca ho mala poškriabať na chrbte. Czoborová ihneď po incidente zavolala na Pálffyho políciu, ktorá ho zatkla za domáce násilie. Z policajnej stanice v Manhattan Beach ho prepustili až na kauciu, ktorá mala byť vo výške cca 5700 eur (stosedemdesiat tisíc korún). Pálffy sa vtedy pre denník Šport vyjadril, že jej zrejme išlo o peniaze. O pár dní neskôr jej veľkoryso prenechal Zoracentrum. Pošepkávalo sa, že jej tým zaplatil za mlčanie.

Po tom, čo v roku 2003 v Los Angeles lietali facky a pri rozchode asistovala polícia, sa podobná situácia zopakovala aj pred mesiacom. Tentokrát však hlavnú úlohu nezohrával Žigo, ale jej druhý medializovaný partner, podnikateľ Boris Baliga. Podľa našich informácií Zora „prepadla“ priateľa na párty a po žiarlivostných výčitkách a následnej hádke mu mala streliť pár faciek, ktoré jej následne Baliga údajne opätoval. Po hádke sa podnikateľ zbalil a od fitnesky sa odsťahoval. Tá si pár týždňov na to našla mladšieho zajačika, 24-ročného blondiaka.

Ako sa zdá, Czoborovej koluje v žilách bojovná krv a so svojimi láskami sa rozchádza za dosť dramatických okolností. Uvidíme, či sa jej nový vzťah skončí podobne, alebo nájde aj mierumilovnejší spôsob...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu