Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žiarlivostná scéna Kim Kardashian: Skončila mokrá ako myš!

Kim Kardashian okúsila odvrátenú stranu popularity Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian okúsila odvrátenú stranu popularity

NEW YORK – Bol to šok! Známa hviezdička reality šou, Kim Kardashian (29), je zvyknutá, že sú z nej muži hotoví. Len sotva však čakala, že sa pre svoj sexi výzor dočká poriadnej žiarlivostnej scény. Úbohá Kim skončila s obliatymi šatami a pokazeným večerom!

Sexepíl je niekedy na škodu! Keď Kim fanúšik v newyorskom klube Juliet's Supper Club požiadal, aby sa s ním odfotila, vyhovela mu. Keby však tušila, čo ju o chvíľu čaká, možno by názor zmenila. Jej obdivovateľ mal totiž so sebou poriadne žiarlivú priateľku. Keď zbadala, že jej miláčik sa fotí s najsexi ženou dnešných dní, neváhala. Zobrala nápoj, ktorý mala po ruke, a na sexicu ho pomstychtivo vychrstla!

Zachovala chladnú hlavu! Kim sa v šoubiznise, našťastie, pohybuje dosť dlho, a tak ju tento nepríjemný zážitok veľmi nerozčúlil. Partnera jej sestry Kourtney však áno. Tento elegán sa rozzúril až tak, že ho museli z klubu vyviesť biletári. „Našťastie tam boli Scott a Khloe, ktorí ma ochránili,“ povedala neskôr Kim. „Nikto z nás nepil, chceli sme si len vyraziť, ale keď ľudia vidia kamery, snažia sa upútať pozornosť. A to sa asi stalo – keď to opité dievča videlo, že točíme šou Kim and Kourtney take New York.“ Prostredníctvom svojej Twitter stránky dodala: „Som úplne v pohode, ľudia.“

Nová šou by mala mať premiéru v januári 2011 a tento nepríjemný okamih z nej tvorcovia určite nevystrihnú. Ide o nepriame pokračovanie šou Kourtney and Khloe Take Miami.





Aké šaty miluje Kim a ďalšie známe krásky nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu