Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Linda Rezešová: Pri tragickej nehode usmrtila manželov!

Linda Rezešová Zobraziť galériu (3)
Linda Rezešová

ZVOLEN - Domov sa vracali v dobrej nálade z letného hubárčenia, no k svojim najbližším sa už nedostali. Manželov Romana R. (+ 68) a jeho ženu (+ 63) zo Sliača totiž v stredu dopoludnia pri Zvolene zastihla nečakane smrť. Zahynuli pri autonehode, ktorej účastníčkou bola aj Linda Rezešová (27), nevesta bývalého ministra dopravy Alexandra Rezeša. Mladá žena pri nehode utrpela len menšie zranenia, no stále je v šoku a s dôsledkami tragédie sa nevie vyrovnať.

Podľa predbežných informácií polície sa tragická nehoda stala na štátnej ceste pri Budči v okrese Zvolen. Vodič Roman R., ktorý išiel na aute Opel Corsa, mal z neznámych príčin náhle vybočiť z pravého jazdného pruhu a cez deliacu čiaru prejsť do ľavého. Tam sa chcel podľa našich zistení otočiť do protismerného dvojpruhu.

V tom mu nečakane z ľavej strany do auta narazilo osobné auto BMW, v ktorom sedela Linda Rezešová (27). Po zrážke ženu vymrštilo z auta na cestu a jej muž zostal zakliesnený za volantom. Obaja boli na mieste mŕtvi. "Momentálne nie som schopná o tom hovoriť. Možno neskôr," s pohnutým hlasom povedala pre Nový Čas nešťastná L. Rezešová.

Strašnej nehode svojich rodičov však nemôžu uveriť predovšetkým ich deti. "Nechápem, ako sa mohla stať táto nehoda, pretože otec bol skúsený a opatrný vodič. Otáčanie do protismeru je školácka chyba, ktorú nikdy neurobil," s tichým hlasom povedal jeden zo synov zosnulého dôchodcu. Nechápu ani fakt, že ich mama nebola pripútaná bezpečnostným pásom: "Mama bola veľmi obozretná a vždy sa pripútala, takže nechápem, prečo pás v tento tragický moment nemala. Pravdepodobne mu pomáhala a chcela sa pozrieť dozadu, či nejde nejaké auto, a preto si odopla pás. Ako to však bolo naozaj, to sa už asi nedozvieme," smutne skonštatoval syn nebohých manželov. Podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej starší pár pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu