Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mokrý opäť prichytený s Maštalírovou: Toto nie je už len kamarátstvo!

Juraj Mokrý a Eva Maštalírová chodia spoločne už aj do obchodov. Zobraziť galériu (7)
Juraj Mokrý a Eva Maštalírová chodia spoločne už aj do obchodov.

BRATISLAVA – Vyzerá to tak, že stretnutia Juraja Mokrého (32) a Evy Maštalírovej naberajú na intenzite. Niekdajšia kamarátka Diany Mórovej (40) robí zabávačovi spoločnosť takmer na každom kroku. Prichytil ich spolu aj náš čitateľ.

Keď bol Juraj Mokrý koncom augusta odfotený, ako obeduje v spoločnosti Evy Maštalírovej, tvrdil nám, že spolupracujú na istom projekte. Ako sa však zdá, nejde len o sporadické stretnutia tohto páriku. Do redakcie nám totiž prišli fotografie zachytávajúce dvojicu opäť bok po boku. Tentoraz spolu riešili reklamáciu hercovho telefónu. Mokrého sme sa preto na rovinu spýtali, či mu nepríde zvláštne, že trávia toľko času spolu, pričom tvrdia, že medzi nimi je len kamarátsky vzťah.

„Mne tiež veľa skutočností príde čudných, ale nezaťažujem tým internetový portál topky.sk, rybársky magazín a im podobné médiá,“ zareagoval svojským spôsobom Mokrý. Zisťovali sme sa teda, čo medzi ním a blondínkou v tejto chvíli vlastne je. „Momentálne je medzi nami stredová opierka v automobile,“ poznamenal Juraj s pobavením v hlase, čím vlastne potvrdil, že Maštalírová je opäť v jeho blízkosti.

Navyše sa zdá, že zabávačovi Evina spoločnosť prospieva. V čase nášho telefonátu mal totiž veľmi dobrú náladu. „Touto cestou pozdravujem návštevníkov topiek a želám im pokojné prežitie vianočných sviatkov,“ poznamenal na záver dialógu. Nechajme sa teda prekvapiť, či bude aj Juraj tráviť sviatky pokojne - v spoločnosti Maštalírovej.

Mokrý opäť prichytený s
Zobraziť galériu (7)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu