Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Smatanovej trápenie: Ruší koncerty, prišla o hlas... Navždy?!

Zuzana Smatanová nemôže spievať. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Smatanová nemôže spievať.

BRATISLAVA – Nečakané komplikácie! Počas včerajšej skúšky v Michalovciach stratila Zuzana Smatanová (26) hlas. Ako sme zistili, spievanie v tomto stave by jej mohlo priniesť vážne následky! Musela preto zrušiť všetky pracovné aktivity.

Nemohla odštartovať turné! Zuzana Smatanová sa včera pripravovala na koncert v Michalovciach. Počas generálky jej však odišiel hlas. Bolo to natoľko vážne, že sa musela podrobiť lekárskemu vyšetreniu. Diagnostikovali jej zápal hrtana. „Zuzana teraz nemôže spievať, má nariadený hlasový pokoj,“ povedal nám jej manažér Pavol Smolka.

Speváčka preto musí prvé štyri koncerty v rámci turné preložiť na iné termíny. Playback totiž striktne odmieta. „V tejto chvíli vôbec neviem, kedy budú náhradné vystúpenia. Musím počkať, kým sa Zuzana vylieči. Vzniknú nám tým obrovské náklady, ale nebudem ju predsa nútiť do niečoho, čo ju môže poškodiť na celý život,“ vysvetľoval nám Smolka. Spievanie by teraz mohlo Smatanovej naozaj vážne ublížiť. Pri jej diagnóze je totiž zakázané aj šepkanie.

V prípade Michaloviec preto ľuďom zaspievali aspoň predkapely, a to zadarmo. Lístky totiž zostali v platnosti a ľudia s nimi môžu prísť na náhradný koncert. Turné po zmenách odštartuje 28. novembra v Púchove a bude pokračovať vystúpeniami v Bratislave, Martine a Poprade. O termínoch presunutých koncertov bude Smatanovej tím informovať v najbližších dňoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu