Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smatanová 20 dní po smrti otca: Prvý úsmev!

Zuzana Smatanová s úsmevom na tvári Zobraziť galériu (6)
Zuzana Smatanová s úsmevom na tvári

BRATISLAVA – Prestala žialiť a vrhla sa do práce! V živote Zuzany Smatanovej (25) sa koncom októbra odohrala tragická udalosť - smrť milovaného otca Ivana. Ako sa však zdá, necelý mesiac od jeho záhadného úmrtia sa snaží speváčka vrátiť svoj život do starých koľají.

Pred niekoľkými dňami prebleskla Slovenskom informácia o bolestnej strate v rodine tejto mladej speváčky. Za nejasných okolností zomrel jej otec Ivan Smatana († 56). Polemizovalo sa dokonca o tom, že tento maliar a hudobník bol zavraždený. Oficiálne stanoviská to napokon vyvrátili. V lekárskej správe je napísané, že Zuzkin otec zomrel na zlyhanie srdca.

Tmavovláska sa však z tohto nešťastia snaží pomaly spamätávať. Po dvadsiatich dňoch od tragédie prijala ponuku zahrať si v jednej z epizód jojkárskeho seriálu. V Paneláku stvárnila počas stredajšieho nakrúcania samú seba. Dokonca zaspievala aj svoj najaktuálnejší hit - Keby bolo keby. Zrejme si speváčka uvedomuje, že nemá význam utápať sa v žiali a robí všetko preto, aby zabudla na trápenie. Diel, v ktorom účinkuje, sa na obrazovkách objaví v decembri.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu