Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Naštvaná Christová odkazuje exmilencovi: Robo, si truľo!

Ivana považuje svojich bývalých partnerov za truľov. Platí to zrejme aj pre Roba. Zobraziť galériu (6)
Ivana považuje svojich bývalých partnerov za truľov. Platí to zrejme aj pre Roba.

BRATISLAVA – Nešťastná! Zdá sa, že Ivana Christová (40) nevie predýchať, že sa jej v láske nedarí. Pri nakrúcaní Adela Show s poriadne zúrivým výrazom v tvári a zvýšeným hlasom naznačila, že jej bývalí muži sú truľovia. Čo na to jej posledný partner Robo Beňo (47)?

Neovládla sa! Ivana Christová sa v máji rozišla s politikom Robom Beňom. Vtedy sa tvárila vyrovnane, po pol roku však nechala voľný priechod emóciám. Pred kamerami v Adela Show si doslova vyliala srdce.

„Normálny chlap sa ku krásnej žene neozve. Truľo sa ozve, lebo mu je to jedno. Nebojí sa, lebo nerozmýšľa. Taký naozaj, že wau, taký neosloví,“ vyhlásila naštvaným hlasom. Túto príležitosť si samozrejme Adela Banášová nenechala ujsť. „To znamená, že teba oslovili len truľovia?“ spýtala sa, narážajúc na vzťahy bývalej missky.

Ivana sa po tejto otázke len smiala, ale moderátorkino tvrdenie nevyvrátila. „V rozhovore sa zamotala a keď si uvedomila, že začína byť veľmi osobná a konkrétna, chcela zmeniť tému,“ prezradil nám zdroj, ktorý sa nakrúcania zúčastnil.

Topky.sk oslovili aj Roba Beňa s otázkou, čo si o takomto vyjadrení svojej bývalej partnerky myslí. „Vrana k vrane sadá. Čiže dvaja truľovia si pokope tri roky krákali nejaké nezmysly,“ reagoval so smiechom. „Beriem to s rezervou,“ dodal Beňo. Ktovie však, či si dnešnú časť Adela Show pre istotu radšej nepozrie...

VIDEO: Ivana Christová v Adela Show.



uputavka_adela_18_11_2010


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu