Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Beňo háji dobodanú dcéru: Chcem pre útočníka maximálny trest!

Pohľad na Luciin dobodaný chrbát nie je pre Roba Beňa príjemný. Zobraziť galériu (3)
Pohľad na Luciin dobodaný chrbát nie je pre Roba Beňa príjemný.

BRATISLAVA – To by bola satisfakcia! Politik Robo Beňo (46) nám v otvorenom rozhovore povedal, aký trest by si podľa neho zaslúžil expriateľ jeho dcéry Lucie (28) – Jan S. Ten ju začiatkom roka surovo napadol a dobodal ju.

Ako sme vás už včera na topkach informovali, súdny proces s útočníkom odštartoval v stredu prvým pojednávaním. Na ňom sa obvinený ohradil, že je nevinný. Robo Beňo však jeho rečiam neverí a pochopiteľne žiada pre bývalého milenca svojej dcéry ten najvyšší trest.

Ako nám Beňo prezradil, súdneho pojednávania sa nezúčastnil. Napriek tomu však bol v Prahe, aby svoju dcéru podporil. „Dosť sa toho bála, ale myslím, že to zvládla veľmi dobre,“ povedal na Luciinu adresu. Tá sa takmer po pol roku dala ako-tak do poriadku, ale len po fyzickej stránke. „Neviem posúdiť mieru psychického šoku, utrpenia a následkov,“ hovorí Beňo, pričom dodáva, že mnohí by sa s podobnou záležitosťou nedokázali vôbec vyrovnať. „Ukázalo sa, že Lucia je veľmi silná a odolná. Ja na to môžem byť veľmi pyšný,“ dodal.

Páchateľovo tvrdenie o jeho nevine politika vôbec neprekvapuje. Aj keď sa k celej záležitosti vyjadruje opatrne, je zrejmé, že čím skôr sa táto kauza skončí, tým lepšie. „Ja si želám maximálny trest pre páchateľa a to je všetko. Je to však len pocit otca, nie sudcu alebo prokurátorky,“ zareagoval Beňo, ktorý sa usiluje stáť po dcérinom boku po celý čas.

Kvôli pokusu o vraždu hrozí Luciinmu expriateľovi 15 – 30 rokov za mrežami, vo výnimočnom prípade môže dostať až doživotie. Verdikt bude vynesený po ďalších pojednávaniach.

VIDEO: Robo Beňo hovorí o zdravotnom stave svojej dcéry aj o tom, ako celú kauzu vníma.



Robo Beno na premiere filmu kajinek


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu